Cod Portocaliu de caniculă! Ce temperaturi ne așteaptă în continuare?

Administrația Națională de Meteorologie a emis mesaje de avertizare care vizeză județul Dâmbovița pentru data de 01 august, astfel:
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ 🟨 COD GALBEN 🟨 valabilă în data de 01 august pentru val de căldură, disconfort termic accentuat și caniculă în zona montană.
În intervalul menționat, valul de căldură va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 38 de grade, iar noaptea, local, temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade.
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ 🟧 COD PORTOCALIU 🟧 valabilă în data de 01 august, pentru val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de accentuat care vizează întreg județul Dambovita.
Duminică (1 august), disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 37 şi 40 de grade.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro