Şerban Huidu a părăsit Kiss Fm. Vezi mesajul lui de rămas bun!

Serban Huidu a pus capăt zvonurilor legate de plecarea sa din companie, postând pe blog-ul său un mesaj în care îşi ia la revedere de la colegi şi explică decizia luată:

“Pentru că au apărat deja zvonuri e bine să fac precizări: da am părăsit kissfm! Noii patroni nu au nici o legătură cu decizia, nici nu i-am întâlnit! Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi! Le mulţumesc colegilor care m-au ajutat şi susţinut şi ataşez un ultim mail către toţi angajaţii:

Pentru că au apărut zvonuri ar fi bine să clarific: iată UN ultim mail către colegii mei, precizez că noua achiziţie nu a influenţat în nici UN fel decizia mea, ci probleme mai vechi! Multă baftă colegilor care m-au susţinut şi ne mai auzim!

Dragi colegi,
Orice inceput are şi un sfârşit! Azi a sosit momentul, cu durere în suflet, să îmi iau rămas bun de la voi!

Am încercat, în anii ăştia să fac cât pot eu mai bine pentru această organizaţie, unele mi-au reuşit, şi e meritul vostru, altele mi-au ieşit mai prost şi asta e numai vina mea!

În anii ăştia am încercat să cunosc o mare parte dintre voi, am încercat să mă integrez în această mare familie, care m-a primit şi m-a potenţat! E ultima oară când vă scriu şi vreau să vă mulţumesc!

Aţi fost nişte colegi minunaţi….cu unii poate mă voi mai întâlni, cu alţii nu! Baftă tuturor şi să iubiţi Radioul în continuare!

Serban Huidu

Ps: nu plec nicaieri- la nici un concurent!
Ps2: sa dati mailul si celor ce nu le-a ajuns!”

Matinalul Kiss Fm este realizat în prezent de Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi Oana Paraschiv, care au revenit în studio din 13 ianuarie şi sunt alături de ascultători la Cronica Cârcotaşilor, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 7.00-10.00.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro