Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021
Ploiesti Shopping City

Programul de Paşte la Ploieşti Shopping City

Ploiești, 09 aprilie 2015: Pentru cei ce sunt în febra cumpărăturilor pascale, Ploieşti Shopping City, cel mai important centru comercial din Prahova, va avea un program special în perioada celei mai importante sărbători a primăverii.

Până pe 10 aprilie, centru comercial va avea program prelungit, până la ora 23:00. Sâmbătă, 11 aprilie, Ploieşti Shopping City va fi deschis între orele 09:00 şi 19:00, 09:00 fiind ora de începere pe Galeria Carrefour, iar 10:00 ora de începere a mall-ului. În prima zi de Paşte, acesta va fi închis, iar luni, 13 aprilie, mall-ul va reveni la programul normal de funcţionare.

În tot acest timp, cei mici sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, unde vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice sărbătorii de Paște și vor construi castele din jucării Lego. Totodată, Iepurașul de Paște va fi prezent și va face poze cu toți cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Programul Fabricii de Ciocolată este de luni până vineri, între orele 14:00 şi 20:00, iar, în weekend, în intervalul orar 11:00 şi 21:00.

——————————————————————————————————————————————————–

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC,  Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media