Iubirea se sărbătoreşte și se premiază la Ploiești Shopping City

Cele mai haioase poze de cuplu se fac la Cabina Dragostei! Cele mai îndrăgostite cupluri vor fi premiate

 Anul acesta, iubirea se sărbătoreşte la Ploiești Shopping City, unde pentru perioada 4-24 februarie a fost lansată campania „Love Month”, prin care îndrăgostiții sunt răsfăţaţi cu surprize și premii.

Astfel, toate perechile ce vor să își facă auzită iubirea sunt invitate la Cabina Dragostei din Ploiești Shopping City, un spațiu special amenajat pentru toți cei ce vor să facă o declarație sinceră partenerului și pentru cei care doresc să se fotografieze alături de jumătatea iubită într-un decor creativ.

Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/ PloiestiShoppingCity), iar îndrăgostiţii vor fi înscrişi într-o competiție inedită, cele mai votate 10 cupluri urmând să intre în finală pentru câștigarea marelui premiu. Aceasta va avea loc pe 27 februarie, iar perechile finaliste vor trece prin probe ce le vor testa imaginația, dexteritatea și, bineînețeles, dragostea. Îndrăgostiții care vor convinge juriul că sunt suflete-pereche vor câștiga cumpărături în valoare de 500 EUR la Ploiesti Shopping City.

De altfel, toți cei 10 finaliști ai concursului vor pleca acasă cu premii oferite de parteneri, Sephora, Sky Center, Grillandia: cine romantice, tratamente SPA și multe altele.

Toți îndrăgostiții sunt așteptați în centrul comercial din nordul orașului pentru a sărbători Valentine’s Day și Dragobetele. Fie că aleg să meargă la cinema, fie că se bucură de o cină romantică, Ploiești Shopping City este locul ideal pentru o zi de cumpărături și distracție în doi.

Mai mult, în luna iubirii, magazinele au pregătit sute de sugestii de cadouri pentru cei ce vor să facă o supriza celui drag, de la accesorii, parfumuri, produse de înfrumusețare până la articole de îmbrăcăminte.

 Print

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro