Partidul lui Macovei vrea formarea unei alianțe electorale – România Ta

Comunicat de presă

M10 cheamă toate formaţiunile politice noi şi curate, cu acoperire naţională sau locală, să se alăture discuţiilor pentru formarea alianţei electorale România Ta.

Dacă vrem să deschidem o pagina nouă în politica românească, trebuie să fim uniţi, să lăsăm orgoliile, şi să ne batem pentru ce contează cu adevărat: alegerile parlamentare. Alegerile locale sunt importante, dar sunt doar o etapă.

Lupta abia începe

Am ieşit în stradă pentru schimbarea clasei politice, în 2014 şi în 2015. Ne-am ales cu minciuni, amânări, lipsă de curaj şi impostură. Noi vrem schimbare – sistemul e disperat să supravieţuiască aşa cum s-a obişnuit, cu girofaruri, privilegii, plagiate, corupţie şi impostură criminală. Toate resursele sistemului politic actual sunt canalizate către stingerea revoltei noastre împotriva generaţiei politice expirate. Ne mint, ne păcălesc, ne amână, sperând că vom obosi. Alegerile locale într-un singur tur vor genera un nou val de primari nereprezentativi, votaţi de puţini, fără responsabilitate politică, finanţaţi de partide corupte, urmărind doar interesele grupurilor din care fac parte, şi nu ale cetăţenilor. Dar nu vă lăsaţi înşelaţi! Ţinta reală a clasei politice actuale sunt alegerile parlamentare – cele locale sunt doar o etapă.

Votul la distanţă e un proces complicat şi schilodit, care nu va asigura accesul neîngrădit la vot al diasporei, iar riscul de fraudă la alegeri e la fel de mare ca în trecut, în conditiile în care partidele noi nu vor putea avea reprezentanţi în toate secţiile de votare. Dacă vrem să scăpăm de ei, lupta abia începe.

Marile partide, deşi muribunde, în pană de lideri, viziune şi idei politice, îşi conservă accesul ilicit la resurse, precum şi capacitatea de manipulare a electoratului naiv şi dependent social, pe care îl folosesc în mod obişnuit ca masă de manevra. După toate probabilităţile, actualele partide parlamentare au o strategie coerentă şi agresivă pentru a opri accesul în parlament al partidelor noi.

Rezultatul acestei închideri şi fricii de schimbare poate fi tragic pentru viitorul nostru. În lipsa unei forţe parlamentare care să preseze permanent pentru înnoire şi reformă politică, schimbarea nu va veni niciodată. Dacă vrem altă tară pentru copiii noştri, trebuie să ne batem pentru ea.

Alianţa România Ta

Obiectivul acestei alianţe este de a obţine cel puţin 15% la alegerile legislative de la finalul anului. Pentru aceasta, e nevoie atât de partide locale, capabile să se bată fiecare în marile oraşe ale ţării, cât şi de partide naţionale, care pot genera notorietate şi încredere. E nevoie să avem reprezentanţi în toate sectiile de votare pentru a preveni maşina electorală a PSD-PNL să-şi împartă voturile noastre. Avem nevoie de oameni care, pe plan local, pot bate cu piciorul comunele şi satele ţării, dar avem nevoie şi de tineri cu energie, reprezentativi pentru generaţia care acum va vota pentru prima dată. Şi avem nevoie de românii din toate colţurile lumii, fiindcă ei ştiu cel mai bine că există şi altceva decât mocirla morală unde ne-au târât până acum partidele structurate pe reţele de crimă organizată.

Trebuie să lăsăm la o parte ce ne desparte şi să ne strângem în jurul a ceea ce ne uneşte: nevoia de a avea reprezentare politică semnificativa acolo unde se decide viitorul nostru -Parlamentul României. Oamenii au nevoie să vadă că ne putem mobiliza şi strânge în jurul unor obiective politice importante şi comune.

Sunteţi tot ce are mai bun România

Am crezut că suntem puţini, copleşiţi de indiferenţă. Ni s-a spus – şi ne-am spus mereu – că nu e nici o şansă, că suntem slabi. Ni s-a repetat, până am ajuns să credem, că românii sunt ignoranţi şi individualişti. Greşit! În noiembrie 2014 şi octombrie 2015, a ieşit la vot şi în stradă tot ce are mai bun România de mâine: solidaritate, compasiune, iniţiativă, altruism, inteligenţă. Suntem mulţi şi se tem!

Haideţi să ne unim şi să le demonstrăm că au de ce să se teamă – un Parlament în care vocea noastră contează!

M10 cheamă toate formaţiunile politice noi şi curate, cu acoperire naţională sau locală, să se alăture discuţiilor pentru formarea alianţei electorale România Ta. Dacă vrem să deschidem o pagină nouă în politica românească, trebuie să fim uniţi, să lăsăm orgoliile, şi să ne batem pentru noi şi pentru o altfel de ţară pentru copiii noştri.

Vino alături de noi în România Ta!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro