Flavy DeeJay, unul dintre cei mai apreciaţi DJ-i din Republica Moldova, va mixa în Târgovişte

Flaviu Sandu aka Flavy DeeJay a început să mixeze în 2005, într-un club din zona Chişinăului.  Se face cunoscut ca un DJ house-minimal-tech şi este invitat ca special guest în diferite cluburi, pentru ca în acelaşi an să devină rezident în Studio Club. Proiectul muzical Flavy DeeJay ia naştere în septembrie 2008, în cadrul Evolution Party. Debutul proiectului a fost marcat de piesa “Place We Belong To” in featuring cu Lidy Scarlat, în deschiderea starurilor Michelle Shellers, Jaba, Fragma şi Lexter.

 

Al doilea SIngle reprezintă un pas uriaş realizat de Flavy DeeJay. E vorba de o colaborare cu un producător italian Danny De March pentru piesa “Breeze” şi semnarea unui contract cu labelul Fashion And Sound. Colaborarea a urmat cu o noua piesă – “We Love To Party”, cu care Flavy DeeJay a devenit cunoscut în mai multe ţări, în special în Ucraina, Polonia, Franţa, România şi Turcia.

Cât priveşte experienta în radio, ea începe pe 1 mai 2001, la postul de radio „NOVA”, iar din mai 2007 şi până în prezent este DJ la Kiss Fm Chişinău, unde realizează zi de zi programul KISS KISS IN THE MIX – cel mai ascultat program din grila Kiss Fm Chişinău.

Rămâi pe GazetaDâmboviţei.ro ca să afli când vine Flavy DeeJay în Târgovişte.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro