Cele mai mari reduceri ale verii în acest weekend la Ploiești Shopping City

Ploiești, 6 august 2015: Ploiești Shopping City anunţă reduceri fabuloase în weekend-ul cu cele mai mici preţuri din sezon. În perioada 7 – 9 august, vizitatorii celui mai important mall din Prahova pot profita de cele mai bune promoţii ale acestei veri şi îşi pot completa garderoba făcând shopping inteligent. Reducerile finale se aplică la o varietate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, la accesorii, pantofi, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice şi produse de beauty.

Surprize pentru vizitatori în weekend

Centrul comercial a pregătit şi o serie de surprize pentru cei ce aleg să îi treacă pragul în acest weekend. Doamnele şi domnişoarele pot profita de make-up şi sfaturi de beauty oferite în mod gratuit de către partenerii evenimentului, Sephora, Douglas, Marionnaud  şi Yves Rocher. În plus, Ploieşti Shopping City le va răsfăţa şi cu cele mai hot trenduri ale verii: tatuaje temporare metalice, împletituri şi coroniţe din flori. Activităţile vor avea loc vineri, între orele 16:00 – 19:00 şi sâmbătă și duminică în intervalul orar va fi 13:00-19:00.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Piticii pot participa sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 – 16:00 la ateliere de creaţie şi pictură, activităţi de săpat în nisip după fosile de dinozauri şi fotografii la panoul cu dinozaurii preferaţi.

Shopping şi premii instant

Până pe 30 august, clienţii celui mai mare mall din Prahova vor fi recompensaţi cu premii-instant la cumpărături de peste 200 lei. Cei mai norocoşi dintre ei vor avea ocazia să câştige premiul săptămânal: un weekend pentru toată familia la Dino Parc (pachet complet constând în cazare şi acces în parcul tematic).

Reduceri finale la Ploiesti Shopping City

————————————————————————————————————————————-Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro