Scrisoare de mulțumire de la copiii salvați de jandarmi de atacul unui roi de albine

În urma intervenţiei din data de 31 iulie a.c., prin care jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița au acţionat pentru ajutorarea unui grup de elevi din Călărași aflați în excursie, care au fost atacați de un roi de albine pe traseul Vânătorul – Lacul Scropoasa, conducerea școlii, profesorul însoțitor, elevii și părinții acestora au ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudinea și profesionalimul de care au dat dovadă.

Conducerea Școlii gimnaziale “CAROL I” din Călărași, profesorul însoțitor, elevii participanți la tabăra GÂLMA și părinții acestora adresează cele mai calde și sincere mulțumiri echipajului de jandarmi din Târgoviște care a intervenit pentru a-i ajuta pe copii în data de 31.07.2015.

Datorită intervenției prompte a echipajului a fost posibilă reunirea grupului de elevi care a putut să-și continue programul activităților recreative din cadrul taberei.

Vă mulțumim pentru profesionalism și omenie! Ați dovedit, încă o data, că orice om aflat   într-o situație critică se poate baza pe sprijinul dvs. rapid și necondiționat, pentru depășirea greutăților.

Vă dorim multă sănătate și numai succese în activitatea dvs.!au scris profesorii și elevii.

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro