Terapie cu acupunctură, pentru o sănătate de invidiat, cu sprijinul medicului Maria Bălașa Vezi unde te poți programa:

Distribuie:

acupunctura1S-a dovedit că acupunctura tratează cu succes o serie de afecţiuni reumatismale, dar şi stresul, insomnia şi depresiile uşoare, durerile de cap, pareza facială periferică, cefaleea după rahianestezie, enurezisul la copii, astmul, rino-sinuzitele şi alergiile, problemele cardiovasculare (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică etc.) sau digestive (constipaţie, colite, dischinezii biliare, sughiţ, ulcere), afecţiunile endocrine (hipertiroidism, frigiditate). În plus, această terapie străveche stimulează lactaţia la proaspetele mămici şi dă rezultate importante în curele de slăbire.

Cu o istorie de peste 5.000 de ani, acupunctura este o terapie naturală foarte bine văzută şi azi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandând-o în peste 100 de afecţiuni.

Puteți beneficia de terapie cu acupunctură, la Clinica Hymarco Târgoviște, unde medicul Maria Bălașa vă va ghida pe tot parcursul perioadei în care veți alege să urmați această cale de tratament pentru bolile de care suferiți.

Programările se fac la numerele de telefon0374 903 000 sau 0740 104 000, prin email:[email protected] sau direct la sediul clinicii, de pe Calea Domnească, zona sensului giratoriu, Zona 2 Brazi.

leda_beauty

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Terapie cu acupunctură, pentru o sănătate de invidiat, cu sprijinul medicului Maria Bălașa Vezi unde te poți programa:

  • 26 noiembrie 2016 at 19:04
    Permalink

    Cu trimitere de la medicul de familie se poate?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro