Spitalul din Staţiunea Pucioasa nu are Serviciu de Ambulanţă! Deputatul Corneliu Ştefan cere ministerului reînfiinţarea acestuia

Staţiunea balneoclimaterică, de interes naţional, Pucioasa, funcţionează de 11 ani fără Serviciu de Ambulanţă. În Pucioasa există un spital care deserveşte nordul judeţului, adică aproximativ 70 000 de persoane. În 2006, s-a decis mutarea staţiei de la Pucioasa, fără ca administraţia locală să aibă dreptul de a sprijini reînfiinţarea Serviciului prin aducerea la standa.de a spaţiului. Anual peste 15 000 de persoane ajung în regim de urgenţă la Spitalul Pucioasa şi peste 10.000 sunt internate în spital.

Situaţia a fost adusă la cunonştiinţa Ministerului Sănătăţii de către deputatul PSD, Corneliu Ştefan, (foto) printr-o interpelare. Deputatul cere ministerului să analizeze posibilitarea reînfiinţării Serviciului de Ambulanţă, întrucât primăria Pucioasa susţine acest demers.. Ştefan a subliniat că Spitalul Pucioasa este o supapă de siguranţă pentru principala unitate medicală din judeţ – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în cazul unei epidenii sau a unor calamităţi naturale.

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro