Sezonul toxiinfecţiilor alimentare!

 

 Primele simptome ale toxiinfecţiilor alimentare apar la câteva ore după inferarea produselor, dar sunt şi cazuri în care ele se pot manifesta după o zi-două. Greaţa, ameţeala, durerile de cap şi de stomac,  voma, diareea, febra şi oboseala sunt întâlnite des la pacienţii care suferă de toxiinfecţie alimentară. Simptomele sunt comune cu alte boli de aceea pacienţii ajung mai târziu la medic. În primă fază, doctorul va reechilibra organismul prin administrarea de soluţii intravenoase. Ulterior unui astfel de incident este recomandat un regim de câteva zile bazat pe ceaiuri, supă, brânză proaspătă şi orez.


Regata Valeriana
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gurmand + Raiman

#Citeste si:


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro