Încă trei localități în scenariul roșu

Distribuie:

În urma numărului de cazuri pozitive cu SARS-CoV2 confirmate în ultimele 14 zile, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a publicat hotărârea potrivit căreia încă 3 localități din Dâmbovița întră în zona roșie.

Cu o media de peste 3 cazuri pozitive la o mie de locuitori în ultimele 14 zile localitățile Ulmi (3,32 cazuri/1 000 locuitori), Văcărești (3,32 cazuri/1 000 locuitori) și Bezdead (3,24 cazuri/1 000 locuitori) întră în scenariul Roșu. Astfe, se impun următoarele măsuri:

 

  • este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.
  • sunt interzise organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.
  • este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.
  • este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
  • este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități cu mențiunea căse permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.
  • sunt interzise organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale.
  • școlile din aceste localități vor funcționa după scenariul roșu.

Toate aceste măsuri sunt valabile timp de 14 zile – de la data de 29 octombrie a.c. până la 11 noiembrie a.c. inclusiv.

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro