BRĂNEȘTI: Tabăra copiilor bolnavi de cancer are nevoie de ajutor la montarea unor termopane! Se oferă cineva?

Distribuie:

Tabăra Magic Camp, care sprijină copiii bolnavi de cancer, are nevoie de sprijinul comunității. Tabăra a fost înființată de actualul ministru al sănătății în comuna natală Brănești, lângă Pucioasa. Ea ar trebui să se deschidă săptămâna viitoare, dar lucrările la noua clădire nu sunt gata. Administratorii au ferestrele termopan, însă montatorii nu pot ajunge în timp util.

Ajutor!
Copiii din MagiCAMP trebuie sa soseasca intr-o saptamana iar cladirea noastra, in care-i vom intampina mai are un hop de trecut: termopanele. Camionul e pe drum dar echipa care ne ajuta la montaj poate sosi abia marti – prea tarziu pentru noi.

In grupul asta mare de oameni cu care fac adesea schimb de ganduri si trairi – e oare vreo sansa sa gasesc un specialist in montarea termopanelor care sa vina AZI la Branesti (la doi pasi de Targoviste) sa ne ajute?

Daca e in Bucuresti vin sa-l iau din orice colt, daca e din Taragoviste/Pucioasa/Sinaia – si mai bine!

Uneori un om, un singur om, poate fi cheita care deschide la timp poarta MagiCAMP pentru cei 120 de copii cu afectiuni oncologice care vor trece vara asta pe aici. Il gasesc printre voi?

Va multumesc!
Melania Medeleanu

Cei care pot ajuta sunt rugați să contacteze redacția la numărul de telefon 0737 449 352 sau direct pe Melania Medeleanu pe pagina acesteia de facebook. (https://www.facebook.com/melania.medeleanu?fref=ts).

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “BRĂNEȘTI: Tabăra copiilor bolnavi de cancer are nevoie de ajutor la montarea unor termopane! Se oferă cineva?

 • 24 iunie 2016 at 18:47
  Permalink

  Dacă un montator se oferă, îl pot plăti eu, contactați-mă la 0753099199

  Reply
 • 24 iunie 2016 at 16:12
  Permalink

  încercați la Romserv Invest ,patronul acestei societăți având și funcție de conducere la Crucea Roșie Dâmbovița. Are cont de facebook ,sau găsiți un nr de tel pe pagina firmei

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro