Părinții tăi își sărbătoresc nunta de argint? Ajută-i să-și retrăiască cele mai superbe momente din viață

Dacă părinții tăi au ajuns la a 25-a aniversare a lor, sau în alte cuvinte, a venit momentul să-și sărbătorească nunta de argint, atunci înseamnă că flacăra iubirii lor nu s-a stins. Nunta de argint este specială pentru fiecare cuplu căsătorit, pentru că simbolizează unirea, iubirea și faptul că încă se țin de promisiunea pe care au și-au spus-o la altar.

 

Cel mai probabil când părinții tăi s-au căsătorit, tu nu ai fost născut, așa că de ce să nu contribui la acest eveniment special acum în felul tău? Organizarea unei astfel de ocazii este o provocare, mai ales găsirea cadourilor perfecte, așa că iată câteva idei pentru o nuntă de argint reușită.

 

Cadouri perfecte pentru nunta de argint reușită:

 

Oferă cadouri handmade

 

Cadourile handmade vor fi mereu variante speciale, pentru că ele au un farmec aparte pe care nu le poate copia nimeni. Aceste cadouri handmade sau DIY („Do it yourself”) sunt unice pentru că reprezintă multă muncă depusă, efort și timp investit, dar mai ales, au o valoare sentimentală.

 

În plus, persoanele care primesc cadouri handmade, sunt automat mai fericite, deoarece se simt importanți, speciali și știu cât efort ai depus pentru realizarea acestora. Nu contează dacă nu le-ai făcut chiar cu mâna ta, este mai bine decât să te plimbi prin mall ca să cumperi ceva scump și fără valoare sentimentală. Dar ce cadouri handmade potrivite poți să le oferi părinților tăi? Iată câteva idei:

 

  • Autoportretul lor;
  • Un mini tablou cu citate amuzante despre căsnicie;
  • Un album foto retrospectiv;
  • Un trandafir de argint care simbolizează iubirea eternă. Deobicei se pune într-o cutie albastră de catifea.

 

Organizează-le nunta de argint

 

De ce să nu organizezi tu nunta lor de argint? Cel mai probabil nu ai fost de față la nunta lor acum 25 de ani, așa că este o idee perfectă să te ocupi tu de organizarea acestui eveniment special. Poți să faci asta chiar la tine în curte, dacă ai o casă mare și îți permiți, dar dacă nu, atunci alege un restaurant despre care știi că ar fi pe gustul părinților tăi. Alte aspecte de care trebuie să ții cont atunci când organizezi nunta de argint:

 

  • Slujbă religioasă;
  • Decorațiuni cu bun gust (dacă alegi să organizezi petrecerea la tine acasă);
  • Tortul. Poți să cauți în fotografiile vechi ce tort au avut părinții tăi la nuntă și să cauți o cofetărie care să-l creeze exact la fel. Dar dacă nu este posibil acest lucru, atunci caută acele cofetării care fac cele mai bune torturi din județul Argeș. Aruncă un ochi peste torturile aniversare de la mayore.ro și alege prăjitura perfectă pentru cei mai importanți oameni din viața ta. Nu uita că de la niciun eveniment nu are voie să lipsească tortul.
  • Oamenii. Poate cel mai important aspect când vine vorba de un eveniment, dar mai ales de o nuntă, sunt oamenii pe care-i ai lângă tine. Evident, nu trebuie să chemi toți oamenii care au fost la nunta părinților tăi, pentru că există posibilitatea că nici nu mai țin legătura cu anumite persoane. Dar cei mai importanți oameni trebuie să fie acolo.

 

O lună de miere scurtă

 

Dacă tot organizezi nunta de argint, atunci este recomandat ca treaba să fie dusă până la capăt. O lună de miere scurtă, un weekend în alt oraș, este alegerea perfectă pentru părinții tăi. Vor avea ocazia să fie doar ei doi ca în vremurile nostalgice.

 

Orice variantă de surpriză vei alege, fii sigur că va fi una potrivită, pentru că este vorba de părinții tăi pe care îi iubești așa de mult. Și tocmai pentru că este vorba de părinții tăi, ar trebui ca acest eveniment să fie cu adevărat special.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro