Zile hotărâtoare pentru soarta COS Târgoviște. Este așteptată o ofertă din partea Beltrame

Reprezentanţii Beltrame Group au venit la Târgovişte, săptămâna trecută, pentru a verifica starea utilajele din COS Târgoviște, cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului. Informația a fost făcută publică de liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu. Acesta a mai spus că utilajele au fost pornite câteva zile pentru ca reprezentanții Beltrame să analizeze situația activelor funcționale. În acest moment, Beltrame este singura speranță a combinatului
N-am promis electoratului anul trecut marea cu sarea. Nu am făcut-o pentru că nu e în firea mea să înfloresc sau să disimulez. Mi-am asumat însă să ajut fiecare comunitate din Dâmbovița, de fiecare dată când funcția mi-ar permite să fac asta și când suportul meu ar fi putut să aducă un beneficiu real oamenilor.
USR PLUS Dâmbovița n-a vorbit despre COS Târgoviște în campanie. Înțelegând însă nevoia de a da o mână de ajutor, am încercat să fac. În repetate rânduri. Nu știu dacă se va dovedi a fi suficient dar știu că am făcut tot ceea ce a depins de mine. Și poate un pic în plus. Zilele și săptămânile care urmează s-ar putea să fie hotărâtoare în ceea ce privește Combinatul. Și de un lucru sunt sigur: acesta beneficiază acum de o șansă. Sper doar ca aceasta să fie suficientă.” a declarat după vizita reprezentanților grupului italian, deputatul USR Daniel Blaga. Blaga a susținut de la început ideea preluării COS de către o firmă investitoare privată, nu de către stat, din cauza faptul că statul nu s-a dovedit, în majoritatea cazurilor, un bun administrator.
În acest moment COS se află în procedura falimentului. Următorul termen dat de Tribunalul Dâmbovița este 19 octombrie.
foto: profit.ro
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro