“Vânătorul” din Finta s-a ales cu dosar penal. Armele erau artizanale

Distribuie:

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și instigare publică, în cazul bărbatului care și-a postat mai multeimagini pe facebook cu arme.

Din primele cercetări se pare că armele sunt confecționate artizanal din metal și nu prezintă un mecanism de dare a focului. Acestea au fost indisponibilizate de către polițiști.

În cauză se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să se propună soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Bărbatul, fost polițist, este consilier local liberal în comuna Finta și și-a însoțit fotografia cu mesajul: „La vânătoare de PSD-iști”. În urma acestei postări este cercetat și pentru infracțiuni contra liniștii și ordinii publice, art 368 Instigare publică, art.1- Fapta de a îndemna publicul verbal, în scris sau prin alte mijloace se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro