Un tânăr, fără permis, a furat taxiul tatălui şi a intrat, cu el, în maşina poliţiei

Distribuie:
Un tânăr de 20 de ani care nu are permis de conducere a furat un taximetru din zona Autogării Târgovişte şi, urmărit de poliţişti pe o distanţă de câţiva kilometri,a  avariat maşina Poliţiei care formase un baraj, după care s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ. Politiştii au fost anunţaţi iniţial de către patronul firmei de taxi că un autoturism Dacia Logan a dispărut din staţia din zona Autogării din Târgovişte, iar maşina a fost dată în urmărire. Ulterior, autoturismul a fost reperat de poliţişti în Târgovişte, pe strada I.C. Brătianu, dar cel aflat la volan a refuzat să oprească la semnalele agenţilor şi a trecut de aceştia, ajungând pe DN 71.
În zona Moara Nouă, lângă Titu,poliţiştii au format un baraj pentru a bloca maşina, iar şoferul a intrat cu taximetrul în autospeciala Poliţiei Rutiere Titu, pe care a avariat-o. Ulterior, taximetrul s-a răsturnat într-un sanţ. Primele cercetări ale
poliţiştilor arată că şoferul, care miercuri împlineşte 20 de ani, este fiul taximetristului care urma să preia maşina în această dimineaţă, la ora 6.00, pentru a intra în schimbul de zi. El a venit mai devreme decât tatăl său în staţia de taxi şi a furat maşina lăsată de şoferul din schimbul anterior, cu cheia în buşonul de la rezervorul de carburant, după care a pornit să se plimbe pe străzile din Târgovişte. Ulterior, în staţia de taxi a venit tatăl celui care a furat maşina şi, pentru că nu a găsit autoturismul, şi-a anunţat superiorii. Tânărul, Vicenţiu Călin, din localitatea dâmboviţeană Tătărani, care nu are permis de conducere, a fost dus la Spitalul Orăşănesc din Titu pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro