Un tânăr din Gura Foii a murit înecat dupa ce a salvat doi copii

Un tânăr din Gura Foii care se afla pe plaja din Olimp a salvat doi copii care se aflau în mare, deși salvamarii arborasera steagul rosu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază la Olimp la o persoană aflată în pericol de înec. Echipele de intervenţie au stabilit că un bărbat este dispărut în mare, după ce a reuşit să salveze de la înec cei doi copii.
Bărbatul a fost căutat de o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, fără a fi găsit până la ora transmiterii acestei ştiri.
Soţia acestuia a primit îngrijiri din partea cadrelor medicale, după ce a suferit un atac de panică.
Iniţial autorităţile au crezut că bărbatul era tatăl copiilor pe care i-a salvat, reprezentanţii ISU Dobrogea precizând că această confuzie a apărut deoarece pentru salvarea copiilor respectivi au intrat mai multe persoane, care au reuşit să iasă cu greu din apă, singurul care nu a mai ieşit fiind bărbatul respectiv.
Salvamarii au arborat sâmbătă steagul roşu, pe întreg litoralul, care interzice scăldatul, deoarece valurile sunt mari, iar curenţii, puternici.

Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro