Sufletul lui Alexandru, elevul ucis la Târgovişte, este tot acasă în chip de porumbel!

Un porumbel alb a coborât în curtea familiei Ştefan, în momentul în care clopotele bisericii din Picior de Munte  băteau finalul slujbei de înmormântare a lui Alexandru.  Din acea zi pasărea nu a mai plecat. “Nu ştim dacă este Ali, dar noi aşa vrem să credem!” este mărturia emoţionantă a familiei tânărului ucis în centrul municipiului Târgovişte, cu o lovitură de cuţit. Minunea porumbelului alină durerea părinţilor, care au găsit în pasărea albă un sprijin psihic, la gândul că fiul lor le este în continuare alături. “Suntem curioşi şi noi, dacă va pleca după 6 săptămâni”. Există în superstiţiiţe vechi româneşti credinţa că sufletului celui mort rămâne în preajma casei timp de 6 săptămâni. De aceea, creştinii pun apă şi mâncare la streaşina caselor, pentru a hrăni sufletul celui dispărut.

Părinţii lui Alexandru, hărănesc zilnic porumbelul pe care l-au botezat “Ali”, în amintirea fiului lor. Pasărea nu se sperie de ei, şi-şi petece tot timpul privind atent ceea ce se întâmplă în curtea casei. A încercat să intre o singură dată în ziua în care a venit, când părea speriat şi dezorientat.

 

Despre ceea ce s-a întâmplat pe 18 februarie, cu fiul lor, Ionuţ şi Mari Ştefan nu mai au cuvinte să povestească. Vor doar un singur lucru: criminalul să-şi primească pedeapsa. Cel mai tare se tem ca acesta să nu fie eliberat şi să revină pe străzi punând în pericol şi alţi tineri. Părinţii susţin în continuare varianta, neconfirmată de autorităţi, conform căreia mobilul crimei ar fi fost o fată, iar atacatorul ar fi fost angajat să-l omoare pe Alexandru. Spun că există ameninţări pe pagina de Facebook a fiului lor, pe care nimeni nu le-a luat în seamă.

prumbel_1

porumbel_3

porumbel_4

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro