Pucioasa: Hoții au fost prinși

Poliţiştii dâmboviţeni au probat activitatea infracţională a patru persoane, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activitatea infracţională a patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, toţi din localitate, care în perioada 01 – 05 mai a.c., au comis patru furturi din anexe gospodăreşti.


Tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în urma prezentării instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive, Judecătoria Pucioasa a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, faţă de doi dintre aceştia.

Faţă de ceilalţi doi, s-a dispus măsura controlului judiciar pe toată durata cercetărilor.Prejudiciul creat a fost recuperat şi predat părţilor vătămate. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca