Mascaţii, acasă proprietarul Dâmboviţa News! Acesta este acuzat de şantaj

În această dimineață, polițiști din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, desfășoară două percheziții domiciliare, pe raza județului Dâmbovița, la reședința și domiciliul unei persoane suspectate de șantaj.

 În fapt, un bărbat de 41 de ani este suspectat că, în perioada noiembrie 2012 – martie 2013, ar fi şantajat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa cu publicarea unor articole compromiţătoare la adresa acestora, cu scopul de a-i determina să încheie contracte de publicitate pentru a obţine, astfel, foloase materiale injuste, respectiv sume între 200-500 de lei lunar/contract.

 Suspectul ar fi contactat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa, cărora le-ar fi  propus să încheie contracte de publicitate.

 Întrucât aceştia ar fi refuzat, suspectul ar fi publicat mai multe articole denigratoare, cu scopul de a-i determina să încheie respectivele contracte. Ulterior, pentru a evita publicarea altor astfel de articole, o parte dintre părţile vătămate ar fi fost de acord, să încheie contractele de publicitate, astfel articolele denigratoare ar fi fost înlocuite cu unele pozitive.

După finalizarea perchezițiilor, suspectul va fi condus la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale- I.G.P.R., pentru audieri în vederea stabilirii cu exactitate a  situației de fapt.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro