Mascaţii, acasă proprietarul Dâmboviţa News! Acesta este acuzat de şantaj

În această dimineață, polițiști din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale, desfășoară două percheziții domiciliare, pe raza județului Dâmbovița, la reședința și domiciliul unei persoane suspectate de șantaj.

 În fapt, un bărbat de 41 de ani este suspectat că, în perioada noiembrie 2012 – martie 2013, ar fi şantajat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa cu publicarea unor articole compromiţătoare la adresa acestora, cu scopul de a-i determina să încheie contracte de publicitate pentru a obţine, astfel, foloase materiale injuste, respectiv sume între 200-500 de lei lunar/contract.

 Suspectul ar fi contactat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa, cărora le-ar fi  propus să încheie contracte de publicitate.

 Întrucât aceştia ar fi refuzat, suspectul ar fi publicat mai multe articole denigratoare, cu scopul de a-i determina să încheie respectivele contracte. Ulterior, pentru a evita publicarea altor astfel de articole, o parte dintre părţile vătămate ar fi fost de acord, să încheie contractele de publicitate, astfel articolele denigratoare ar fi fost înlocuite cu unele pozitive.

După finalizarea perchezițiilor, suspectul va fi condus la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale- I.G.P.R., pentru audieri în vederea stabilirii cu exactitate a  situației de fapt.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro