Invitaţi de seamă la Gala Happy Dance Academy Târgovişte, ediţia 2016

Şcoala de balet şi dans contemporan Happy Dance Academy Târgovişte organizează sâmbătă, 25 iunie, Gala extraordinară de balet şi dans pentru copii, un eveniment de excepţie prin programul şi calitatea momentelor pregătite.

Gala va avea loc la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgovişte, începând cu ora 11.00. Elevii şcolii vor dansa coregrafii de dans clasic, dans contemporan, dans de caracter şi show dance, premiate la competiţiile naţionale şi internaţionale. Va urma un recital de dans susţinut de invitaţii speciali ai evenimentului – Sorin Sighinaş şi Ema Iordache-Platis, reprezentanţii României la competiţiile internaţionale de dans irlandez. Ema şi Sorin s-au cunoscut în anul 2013, iar pasiunea pentru dans, în general şi dans irandez în particular, a fost motorul unei colaborări frumoase, cu proiecte deosebite pentru lumea dansului românesc. La nivel internaţional, cei doi au reuşit rezultate de excepţie: Sorin este primul dansator care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Dans Irlandez, în anul 2012, iar Ema s-a clasat pe podiumul DanceStar Finals 2014. Împreună au realizat spectacole de dans irlandez bine cotate, iar sâmbătă vor oferi publicului târgoviştean din experienţa lor în domeniu.

Gala Happy Dance Academy se va încheia cu premierea elevilor şi colaboratorilor şcolii. Acest moment a fost gândit în semn de recunoştinţă pentru cei care au fost alături de echipa şi obiectivele educaţionale ale Happy Dance Academy Târgovişte.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie.

Pentru mai multe informaţii:

Oana Berliba-Soare

PR Specialist Happy Dance Academy Târgovişte

0722478010

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro