Ghicitoarele din Răcari nu au prevăzut ce li se va intâmpla! S-au trezit cu mascații la ușă

Percheziții în această dimineață la Răcari, la trei persoane bănuite de înselăciune prin ghicit. Ațiunea aparține polițiștilor din Prahova și Dâmovița, care beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

La data de 27 septembrie a.c., polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale — IGPR, efectuează 3 percheziții în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni. Din cercetări a rezultat că, începând cu luna iunie a acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 3 infracțiuni de înșelăciune,prin ghicit, sau folosind memoria unei persoane decedate.


Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei. 3 persoane vor fi conduse la audieri. La activități participă și jandarmi.” se arată întrun comunicat al IPJ Prahova.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca