FOTO ŞOCANT: Un bebeluş de numai 14 zile externat din maternitatea Pucioasa plin de răni şi cu fecalele uscate

 Două fotografii şocante au fost trimise astăzi, de surse din lumea medicală, redacţiei Gazeta Dâmboviţei. Pozele înfăţişează un bebeluş de numai 14 zile, născut pe 12 iunie 2012, aflat într-o stare fizică deplorabilă. Băieţelul a fost abandonat de mama sa, originară din zona Glod,  în maternitatea Pucioasa, unde a fost în grija asistentelor spitalului. Grijă e prea mult spus! Copilul a fost dat spre îngrijire unui asistent maternal care s-a crucit când l-a desfăcut din scutece şi l-a dus imediat la un medic. Copilul prezintă răni şi exfolieri grave ale pielii, provocate de o igienă precară, iar în imagini se poate observa ca micuţul nici măcar nu a fost şters bine de fecale când a fost înfăşat.

Conducerea spitalului Pucioasa spune că nu ştie nimic despre acest caz. Contactată telefonic, medicul Cecilia Ionescu a precizat că nu poate oferi detalii despre această situaţie decât luni, din lipsă de timp. Aceasta va participa joi şi vineri la un congres de chirurgie paroscopică. Susele care ne-au oferit fotgrafiile susţin că au încercat  şi ele să vorbească cu conducerea spitalului, dar fără succes.

În septembrie 2010, Spitalul Pucioasa a fost în atenţia opiniei publice după ce o tânără s-a chinuit două ore să nască, după ce singurul medic ginecolog care este şi directorul unităţii, Cecilia Ionescu, ar fi plecat din oras şi ar fi lăsat-o doar cu moaşele. Gravida a avut însă probleme, aşa că medicul i-a dat consultaţii prin telefon. Copilul s-a născut mort.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “FOTO ŞOCANT: Un bebeluş de numai 14 zile externat din maternitatea Pucioasa plin de răni şi cu fecalele uscate

  • 26 septembrie 2013 at 22:34
    Permalink

    Vai de capul vostru,imi dau seama ce fel de ”doamne ”sunteti.Sunteti parazitele societatii….va bateti joc de bietii copii!MI-e lehamite de voi…satula de jegul in care va place sa traiti.Rusine Maternitatea Pucioasa!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro