Drama unei femei care a rămas mutilată în urma unui accident, încadrat la categoria “ușor”

Magazin Orient

 Elisabeta Șuțel are 53 de ani și este din comuna dâmbovițeană Mănești. Din luna august, femeia trăiește o dramă. A rămas fără o mână după ce a fost călcată de un camion încărcat cu bușteni.  O lună s-a chinuit prin spitale și odată întoarsă acasă a încercat să-și caute dreptate. Din păcate, nimeni nu o bagă în seamă. Accidentul în care  și-a pierdut mâna a fost încadrat de la început, de către agentul constatator la categoria accidente cu vătămare ușoară.  Așa că poliția nu i-a luat nici o declarație, din cauza acestei încadrări. Însă, în urma vătămării ușoare din procesul verbal, Elisabeta a rămas infirmă pe viață, în incapacitate de a mai munci. Femeia caută cu disperare o soluție pentru problema ei, care pare fără rezolvare.

femeie-accident-mana

 

Valeriana Comedie
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Drama unei femei care a rămas mutilată în urma unui accident, încadrat la categoria “ușor”

 • 4 octombrie 2014 at 16:16
  Permalink

  agentul constatator e cel ce a fost la fata locului si a facut o cercetare.adica politistul.intrucat au fost victime trebuia sa vina si criminalistica pentru a face cfl.ul.apoi se face dosarul penal care va fi vazut de un”parchetar” si numai instanta poate decide.zic si eu ca opinia pupblica.

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 21:48
  Permalink

  Agentul consttator trebuie dat afara din serviciu, femeia are drept de despaubire de peste 300000 lei. Sa-si ia un avocat .

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro