TÂRGOVIȘTE: Plăcuțe cu grave greșeli gramaticale, instalate la toate locurile de joacă!

După apariția regulamentului de utilizare a locurilor de joacă, primăria municipiului Târgoviște a instalat, la toate locurile de joacă, plăcuțe de avertizare din care cetățenii să afle ce obligații au. Doar că acestea sunt pline de fraze fără sens și grave greșeli gramaticale.

Spune primăria că “Să nu se utilizeze echipamentele dacă au greutatea corporală și vârsta mai mare ca cea inscripționată pe obiectul de joacă”  (SIC!) Să nu se utilizeze, cine? Echipamentul să nu se utilizeze pe el însuși?

Este interzis “Accesul persoanelor, în special copii, în raza de acțiune a echipamentelor de joacă cu scopul evitării accidentelor” Întrebarea firească este cum vor ajunge micuții să se joace pe echipamente dacă nu au voie în raza echipamentelor?

Ca totuși să ne convingă că sunt serioși, cei care au montat avertismentele au punctat:  reziduri (în loc de reziduuri, cum e în limba română), excaladat (în loc de escaladat, în aceeași limbă română de care pomeneam) și lovitura de grație circulația s-au parcarea (probabil că aveau o liniuță și nu aveau ce face cu ea)!

Ideea e că a devenit mai periculos să citești ce scriu băieții ăștia, decât să te dai cu leagănul peste cap!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Plăcuțe cu grave greșeli gramaticale, instalate la toate locurile de joacă!

 • 2 octombrie 2014 at 19:42
  Permalink

  V-ati gandit ca tara asta are atat de multi semi analfabeti… sus pusi, incat vor schimba limba romana astfel incat aceasta sa se adapteze prostiei lor? La cum evolueaza lucrurile, momentul ala nu e departe…

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 18:35
  Permalink

  ”s-au” demonstreaza clar ca acel om nu prea a trecut pe la scoala.

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 17:49
  Permalink

  Eu inca astept sa-mi explice cineva ce inseamna punctul 14 din bugetul local:

  “14. Organizare Stagiune estivală TAN4all’s (promovare Curtea Domnească şi Centrul Vechi) 17 mii lei”

  Si daca tot imi explica, poate imi zice si ce inseamna “all’s”. Multumesc anticipat!

  Reply
  • 29 septembrie 2015 at 10:19
   Permalink

   Buna ziua,

   Am poza din parc facuta de mine anul trecut. Este exact acest afis si in poza mea. Daca nu credeti in acest articcol, va pot trimite si poza mea! :)) Sa le fie rusine! Stau toata ziua in primarie si nu sunt in stare sa scrie un afis in parc! Vai de orasul asta, vai de copiii nostri, vai de noi….Eu nu am momentan un loc de munca, desi sunt licentiata cu 9, 62. Daca as ajunge vreodata la putere, as elimina toti agramatii din acele functii! Va multumim pentru articol! 😀

  • 29 septembrie 2015 at 21:47
   Permalink

   Buna ziua,

   Am poza din parc facuta de mine anul trecut. Este exact acest afis si in poza mea. Daca nu credeti in acest articcol, va pot trimite si poza mea! :)) Sa le fie rusine! Stau toata ziua in primarie si nu sunt in stare sa scrie un afis in parc! Vai de orasul asta, vai de copiii nostri, vai de noi….Eu nu am momentan un loc de munca, desi sunt licentiata cu 9, 62. Daca as ajunge vreodata la putere, as elimina toti agramatii din acele functii! Va multumim pentru articol! ?

 • 2 octombrie 2014 at 17:12
  Permalink

  Ne-au certat baietii! Cica acum le-am vazut? Ca sunt vechi! Va rugam sa ne scuzați! Da, nu prea ne jucam in parc. Abia acum le-am vazut! Cu ce va scuza asta?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro