Dosar penal și ordin de restricție pentru un preot care și-a amenințat șoția și i-a incendiat mașina

La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Politiei Orasului Pucioasa s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism parcat pe raza localitatii. La fata locului s-au deplasat, pe langa politisti, si efective de la I.S.U Dambovita care au lichidat incendiul si au stabilit ca si cauza “folosirea intentionata a sursei de aprindere- flacara bricheta”.  Autoturismul a ars in intregime, se arată într-un comuniat al IPJ Dâmbovița.

Bărbatul este preot la Buciumeni. Soția sa părăsise domiciliul conjugal și se mutase la Pucioasa. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau. Preoții, însă, se feresc să divorțeze, putând având probleme care să culmineze cu pierderea parohiei.

“In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarasirii infractiunii de distrugere prin incendiere, si desfasoara activitatile sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pucioasa.
In urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat principalul banuit, un barbat, de 59 de ani, din Buciumeni.

De asemenea, pe numele acestuia, a fost emis un ordin de protectie provizoriu ca urmare a unei sesizari depuse de sotia sa, o femeie de 53 de ani, pe care barbatul ar fi amenintat-o cu acte violenta”, anunta IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au cerut rețierea preotului, dar procurorul de caz a considerat că acesta nu reprezintă un pericol public.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro