DÂMBOVIŢA: Deszăpezire ioc! Patinoar pe DJ 714 Peştera – Moroeni!

Duminică, 27 martie a.c, în urma unui apel telefonic, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Trei turişti din județul Olt se aflau în deplasare cu autovehiculele pe DJ 714 Peștera-Moroeni și intenționau să ajungă la domiciliu. La un moment dat, în zonele Cabana Roșie și Plaiul Mircii au derapat şi nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculele, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a stratului de zăpadă depus pe drumul principal.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turiștii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculele şi conduşi în siguranță până în zona sanatoriului Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

1

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “DÂMBOVIŢA: Deszăpezire ioc! Patinoar pe DJ 714 Peştera – Moroeni!

  • 28 martie 2016 at 20:36
    Permalink

    Alo! NENEA! Pai scuza-ma dar cred ca inca sunt obligatorii cauciucurile de iarna si lanturile de zapada. iti garantez ca in ambele capete ale drumului vezi niste indicatoare rutiere, daca nu vrei sa fii atat de neghiob incat sa te traga salvamontu cu dusterul desi tu ai ditamai hardughia cu 4×4, casca bine ochii la indicatoarele alea.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro