Ce au găsit mascaţii în Piaţa 1 Mai din Târgovişte!

VEZI FOTO de la acţiune: FOTO – PERCHEZIȚII CU MASCAŢI ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE!

La data de 03 aprilie a.c., în intervalul orar 10:00-13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în colaborare cu efective de ordine publică, au organizat o acţiune pe linia depistării şi sancţionării ilegalităţilor din domeniul comerţului cu legume-fructe şi produse de panificaţie.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, a căror valoare se ridică la 18.500 lei.

De asemenea, au fost confiscate 4.710 kilograme de legume şi fructe, în cuantum de 4.230 lei şi produse de panificaţie, în valoare de 4.460lei,  pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

Totodată, un agent economic este bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală după ce ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii operaţiuni fictive de achiziţie cereale.

La activităţi au participat şi luptători  de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, jandarmi şi reprezentanţi ai D.S.V.S.A şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dâmboviţa.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Ce au găsit mascaţii în Piaţa 1 Mai din Târgovişte!

  • 4 aprilie 2015 at 16:18
    Permalink

    ce fructe si legume au confiscat daca valoarea confiscarilor e de sub 1 leu/kg!!!! Pe aia cu banane si portocale i-au lasat in pace!!! Stiu ei de ce! Nu ne mai prostiti cu asemenea acțiuni ale politiei! Sau poate voi credeti chestiile astea!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro