Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Ce au găsit mascaţii în Piaţa 1 Mai din Târgovişte!

VEZI FOTO de la acţiune: FOTO – PERCHEZIȚII CU MASCAŢI ÎN PIAŢA 1 MAI DIN TÂRGOVIŞTE!

La data de 03 aprilie a.c., în intervalul orar 10:00-13:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în colaborare cu efective de ordine publică, au organizat o acţiune pe linia depistării şi sancţionării ilegalităţilor din domeniul comerţului cu legume-fructe şi produse de panificaţie.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, a căror valoare se ridică la 18.500 lei.

De asemenea, au fost confiscate 4.710 kilograme de legume şi fructe, în cuantum de 4.230 lei şi produse de panificaţie, în valoare de 4.460lei,  pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

Totodată, un agent economic este bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală după ce ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii operaţiuni fictive de achiziţie cereale.

La activităţi au participat şi luptători  de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, jandarmi şi reprezentanţi ai D.S.V.S.A şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dâmboviţa.

Distribuie:

One thought on “Ce au găsit mascaţii în Piaţa 1 Mai din Târgovişte!

  1. ce fructe si legume au confiscat daca valoarea confiscarilor e de sub 1 leu/kg!!!! Pe aia cu banane si portocale i-au lasat in pace!!! Stiu ei de ce! Nu ne mai prostiti cu asemenea acțiuni ale politiei! Sau poate voi credeti chestiile astea!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media