MDI TV: TSD Dâmbovița a încercat să manipuleze opinia publică

Ieri, TSD Dâmbovița a avut o acțiune de primire în partid a 140 de tineri, după declarațiile liderilor. Evenimentul a avut loc la sediul PSD și se dorește a contrabalansa plecarea unor nume cunoscute din rândurile tinerilor social democrați către UNPR. Jurnaliștii de la MDI Tv au descoperit, însă, că în sală erau membri cu state vechi,  persoane care depășeau vârsta pentru a intra în organizație și chiar subordonați ai CJD.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”T9v1d4tbbcw”]

Gazeta Dâmboviței l-a contactat pe viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea, care apare și el în materialul MDI Tv. Acesta a admis că persoana identificată de MDI Tv depășește vârsta pentru TSD, dar a spus ca acesta  o însoțea pe Andreea, soția lui, în vârstă de 31 de ani, care s-a alăturat organizației.  “Paul Stănescu este un membru important al PSD în care avem foarte multă încredere. A însoțit-o pe Andreea, soția lui, în vârstă de 31 de ani care s-a înscris în partid. Paul Stănescu va fi, vă spun în exclusivitate, candidat pe lista noastră de consilieri locali.”  a precizat Oprea. În ciuda faptului că a primit critici pe facebook după ce a postat o fotografie de la masa pe care le-a oferit-o după eveniment tinerilor, viceprimarul din Titu a declarat că i se pare normal ca după o zi obositoare să facă un asemenea gest.

Pe de altă parte, surse politice spun că Adrian Ţuţuianu a  pus o presiune enormă pe TSD  şi Liviu Vasilescu, după plecările spre UNPR, ca să crească numărul de membri ai organizaţiei judeţene de tineret. Situaţia  i-a fost reproşată în toate şedinţele de partid din ultima perioadă. E posibil ca situaţia de ieri să fie o consecinţă a acestei presiuni, având în vedere că însuşi preşedintele PSD Dâmboviţa a recunoscut că îi jigneşte pe cei pe care îi consideră ineficienţi.

Alţi pesedişti spun că o mare greşeală de imagine a fost aceea că, în cadrul acţiunii, primele trei – patru rânduri au fost ocupate cu vechi şi cunoscuţi membri ai partidului, cu statut de invitaţi, şi că tinerii cei noi ar fi fost, de fapt, ascunşi în spate.

Foto: şoimuldamboviţean.ro

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “MDI TV: TSD Dâmbovița a încercat să manipuleze opinia publică

 • 4 aprilie 2015 at 10:28
  Permalink

  Miculescu, fost măcelar, patronul MDI, cu ce a ademenit tinerii ?
  A ajuns unul ca el sa-si cumpere un partid ? Pai indiferent ce afaceri are el, omul trebuie sa meargă mai întâi la școala. S-a imbogatit mai târziu si acum vrea sa devină politician! S-a dus vremea acestei categorii de politicieni, dar el este manipulat de blonda perfecționistă, tânara speranța a politicii dâmbovițene.

  Reply
 • 4 aprilie 2015 at 9:28
  Permalink

  La sedinte vin tinerii care ii saluti si respecti in timpul liber,dacai inceput sa nu mai vezi,nu poti sa ai pretentii.Functia distruge caracterul si ridica nasu.

  Reply
 • 4 aprilie 2015 at 5:09
  Permalink

  sărmanii, atît de juni şi pesedişti!
  numai la ISIS mai vezi ademeniri/prostiri din astea cu sutele 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro