Actorii algerieni, veniți la Babel, nu au mai vrut să se întoarcă în țara lor?

Distribuie:

“Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Dâmboviţa, au desfăşurat, la data de 12 iunie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Astfel, în baza unor informatii, poliţiştii s-au deplasat pe raza municipiului Târgoviște, unde au depistat 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, din Algeria, care nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceștia au  intrat legal în România în baza unor vize de scurtă ședere în scop de activitați culturale, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării” anunță  Inspectoratul general pentru Imigrări.

O trupă algeriană a fost prezentă zilele trecute la festivalul internațional de teatru Babel care s-a desfășurat la Târgoviște. Inspectoratul general pentru Imigrări nu precizează dacă aceștia sunt algerieni cu vize pentru activități culturale, care nu au părăsit țara, dar coincidența este prea mare.

Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, au fost sancţionați contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, se mai arată în comunicatul autorităților.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro