Activități de vacanță, susținute de primar, pentru copiii din Dragodana

Elevii din Dragodana au încheiat, astăzi, anul școlar, bucuroși de rezultatele obținute. Urmează câteva luni de vacanță. La manifestările de final de an școlar a participat și edilul Gheorghe Sandu. Acesta le-a promis celor mici că se vor întâlni și în perioada vacanței.

Nu există bucurie mai mare decât să vezi atâția copii zâmbind! Felicitări dragii mei și vacanță frumoasă! Totuși, nu uitați să mai aruncați câte un ochi, când și când, la matematică și la limba română. Felicitări și vacanță frumoasă și profesorilor voștri, dar și părinților! Vă promit că ne vom vedea în această vară, când vă voi provoca la niște întreceri cu biciclete și role! Vară minunată vă doresc tuturor!” a scris acesta pe facebook.

Sandu este la primul mandat de edil al comunei. Împreună cu consiliul local a decis că toți elevii care învață la școlile din comună merită să se bucure de o bicicletă. Așa că acum, indiferent dacă familiile au sau nu posibilități financiare, toți copii au biciclete, oferite cadou de primăria Dragodana, cu ocazia Zilei Comunei (21 mai). În plus, cei cu rezultate foarte bune la învățătură primesc burse din partea primăriei și consiliului local.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro