Activități de vacanță, susținute de primar, pentru copiii din Dragodana

Distribuie:

Elevii din Dragodana au încheiat, astăzi, anul școlar, bucuroși de rezultatele obținute. Urmează câteva luni de vacanță. La manifestările de final de an școlar a participat și edilul Gheorghe Sandu. Acesta le-a promis celor mici că se vor întâlni și în perioada vacanței.

Nu există bucurie mai mare decât să vezi atâția copii zâmbind! Felicitări dragii mei și vacanță frumoasă! Totuși, nu uitați să mai aruncați câte un ochi, când și când, la matematică și la limba română. Felicitări și vacanță frumoasă și profesorilor voștri, dar și părinților! Vă promit că ne vom vedea în această vară, când vă voi provoca la niște întreceri cu biciclete și role! Vară minunată vă doresc tuturor!” a scris acesta pe facebook.

Sandu este la primul mandat de edil al comunei. Împreună cu consiliul local a decis că toți elevii care învață la școlile din comună merită să se bucure de o bicicletă. Așa că acum, indiferent dacă familiile au sau nu posibilități financiare, toți copii au biciclete, oferite cadou de primăria Dragodana, cu ocazia Zilei Comunei (21 mai). În plus, cei cu rezultate foarte bune la învățătură primesc burse din partea primăriei și consiliului local.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro