Fiul interlopului Ghenosu, reținut pentru proxenetism și instigare la mărturie mincinoasă

Vicențiu Pârjol, fiul interopului târgoviștean Florin Pârjol, cunosut ca și Ghenosu, a fost reținut astăzi de polițiștii târgovișteni. Tânărul este acuzat de proxenetism și instigare la mărturie mincinoasă, iar polițiștii vor cere arest preventiv în cazul acestuia.

„Astăzi, 07 octombrie, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut un tânăr de 25 de ani, din localitate. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de proxenetism și instigare la mărturie mincinoasă, fapte comise în cursul anului 2017. Cel în cauză va fi încarcerat în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița, urmând a fi prezentat procurorului de caz cu propunere de arestare preventivă.  

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.” se arată într-un comunicat al poliției târgoviștene.


Și în luna  iulie, Vicențiu Pârjol a fost

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca