BUCEGI: Un bărbat de 70 de ani a căzut cu autoturismul într-o râpă

Distribuie:

Jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga, aflați în patrulare au fost solicitați, astăzi, 06 octombrie, să intervină pe DJ 714 din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Cei doi dâmbovițeni, soț și soție din localitatea Moroeni se deplasau cu o autoutilitară pe DJ 714 Moroeni-Peștera, dinspre Zănoaga spre Bolboci. La un moment dat, la aproximativ 200 metri de intersecția cu DJ 713A Dichiu – Zănoaga, conducătorul auto în vârstă de 70 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a derapat cu autovehiculul într-o râpă de la marginea drumului.

Ajunși la fața locului, jandarmii montani i-au găsit pe cei doi soți într-o stare fizică bună, după ce au reuşit să iasă singuri din autovehicul, nefiind nevoie de acordarea măsurilor de prim-ajutor.

Autoutilitara a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui autocamion și repusă pe carosabil, iar turiştii s-au întors către domiciliu, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

Acţiunea s-a încheiat cu succes după o oră.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro