Universitatea Valahia este acum și pe chat!

         În ideea de a facilita dialogul între persoanele interesate şi Universitatea „Valahia” din Târgovişte, a fost introdusă o componentă de chat pe site-ul instituţiei (www.valahia.ro). Noul serviciu online de interacţiune prin intermediul căruia pot cere ajutor de la consultanţii universităţii a fost lansat pe 27 mai 2015 la iniţiativa Biroului Imagine şi Relaţii Publice.

Untitled

         „Cel mai mare avantaj al colaborării online este că putem răspunde cu atenţia şi grija necesară nevoilor şi cerinţelor studenţilor şi absolvenţilor noştri, viitorilor studenţi şi nu numai. De la implementarea funcţiei de chat am rămas plăcut surprinşi că pe site-ul nostru numărul vizitatorilor a crescut, ajungând la o medie de peste 1200 pe zi, cu 4500 de pagini vizualizate zilnic şi un număr mediu de 40 de sesiuni de chat pe zi”, Ioana Doroftei-Biroului Imagine şi Relaţii Publice

         Chat-ul poate fi utilizat pe orice dispozitiv, fie că vorbim despre smartphone, tabletă, laptop sau computer desktop. De asemenea, oferă avantajul transmiterii solicitărilor prin e-mail, când operatorii nu sunt conectaţi.

Secţiunea de suport permite utilizatorului o rapidă şi facilă navigare pe pagina web şi informarea suplimentară pe nevoile specifice. Solicitările sunt diverse, legate de informaţiile la care nu au putut ajunge cu uşurinţă, iar în ultima perioadă majoritatea s-au axat pe Admiterea 2015-2016 la Universitatea „Valahia” din Târgovişte.

         Echipa universităţii este disponibilă pentru a răspunde la întrebările tuturor celor interesaţi de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00”.

         ”Am primit un feedback valoros privind impactul şi modul în care această opţiune a îmbunătăţit comunicarea cu utilizatorii site-ului. Implementarea livechat-ului constituie o realizare importantă a universităţii şi a primit numeroase aprecieri şi mesaje de mulţumire”- Ioana Doroftei-Biroului Imagine şi Relaţii Publice

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro