Studenţii de la Valahia, patru premii I la Târgul Regional al firmelor de exerciţiu de la Vâlcea

Iniţiativa poate fi considerată cel mai efficient catalizator al progresului, iar expresia acesteia în mediul economic actual este reprezentată de către spiritual antreprenorial.

Continuând această logică, importanţa şi impactul antreprenoriatului asupra societăţii contemporane devine evident pentru oricine observă faptul că societăţile mici şi mijlocii, rezultat indiscutabil al fenomenului antreprenorial, reprezintă unul dintre motoarele esenţiale ale economiei mondiale. Şi în România, antreprenoriatul şi efectele sale încep să îşi sporească vizibilitatea înspaţiul public şi să necesite, astfel, o implicare activă din partea tuturor actorilor din societate, printrea cestia numarandu-se si Intreprinderile simulate din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste,Facultatea de Științie Economice IS SIMSERVICE SRL si IS WAVY CARTON SRL sub îndrumarea Centrului Studențesc de Antreprenoriat și Gestiunea Afacerilor.

Seriosi, increzatorisi cu o atitudine de competitor studentii care au reprezentatUniversitateaValahia din Targoviste la Târgului Regional – Din școala în viața prin firma de exercițiu-, ediția a VI-a, Rm. Vâlceadin RamnicuValcea18-19 martie 2017, tratand cu seriozitate toate probele, dar și mediul de afaceri dâmbovițean și mulțimim firmei S.C. Nimet SRL pentru că încă crede în noi și în ceea ce încercăm să facem.

Eleganţi şi siguri pe ei, tinerii nu şi-au ieşit din rolul de „angajaţi“ ai IS Sim Service S.R.L.si IS Wavy Carton SRLpe tot parcursul tîrgului –  dovedind – dacă mai era nevoie – că investiţia în educaţie şi punerea accentului pe resursa umană, mai degrabă decat pe cea materială, reprezintă calea de urmat.

Pe de alta parte si-au disputant talentele, abilitațile și capacitațile antreprenoriale dar și munca si eforturile depuse in cadrul acestei firme, iar juriul a avut prilejul de a stabili rezultatele folosind ca principal reper cataloagele, spotrurile publicitare și standurile cu care s-au prezentat. Studenții au fost punctați și pentru spiritual lor de vânzător și negociatori, acest lucru demonstrand inca o data ca educatia joaca un rol primordial in societate.

La sfârșitul competiției aceștia au fost felicitați și recompensați cu patru premii locul I: I.S. Simservice la secțiunile Cel mai Bun Stand și Cel mai bun catalog profesional iar I.S. Wavy Carton SRL la secțiunile Cel mai bun spot publicitar și Cele mai multe tranzacții. Desemenea firma I.S. Wavy Carton SRL a obținut și marele premiu al Târgului Regional, Rm. Vâlcea.

Prin aceste rezultate suntem increzatori ca lucrurile in ceea cepriveste educatia nu sunt pierdute, ci din potriva, cu ajutorul nostrum tinerii studenti se vor remarca pe piata muncii, reusind astfel sapuna bazele viitoarelor cariere.

prof antreprenor Croitorul Gabriel

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro