Simpozion de creativitate didactică, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”-Târgoviște

Ca o încununare a unui alt an de studiu, de eforturi și de activități deosebite, participarea elevilor din județul Dâmbovița la Concursul național pentru elevi „TEHNIUM”  desfășurat la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgoviște, a fost încă un prilej de a demonstra  respectul pentru educație.

Simpozionul de creativitate didactică, aflat la cea de a 15-a ediție, este găzduit încă din anul 2000 de Liceul „Nicolae Ciorănescu”.  Lucrările sunt din domenii diverse ca literatură, științe, tehnică , educația pentru drepturile omului, democrație si formarea unei culturi a păcii.

Participanții, atât elevi , cât si profesori au avut ocazia să prezinte lucrări științifice, cu caracter metodic și aplicabilitate practică încurajând astfel metodele și strategiile interactive. La secțiunea elevi au participat 30 de elevi cu 21 de lucrări, iar la simpozionul pentru profesori s-au prezentat 13 lucrări.

Invitații au apreciat primirea deosebită a gazdelor, directorul Gabriela Georgescu, profesorul Gheorghe Bărcun și a tuturor membrilor din Comisia de organizare a acestui eveniment.

Și de acum încolo Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” promite să rămână aceeași casă primitoare pentru elevii și cadrele didactice care îl vor vizita și îi vor împărtăși din experiența lor.

simppozion simppozion (1) simppozion (2)

Articol propus de elevii Octavian Ilie, președinte CȘE, și  Bogdan Vintilă, secretar CȘE

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro