Școala Altfel 2017, perioade diferite în unitățile de învățământ, pentru organizare. Vezi programul în Dâmbovița:

Desfășurarea programului „Școala altfel” este, anul acesta, flexibilizată. Rămâne în continuare format din 5 zile consecutive lucrătoare, însă școlile pot planifica desfășurarea acestui program.

Astfel, în Dâmbovița, potrivit informațiilor oferite de inspectorii școlari generali Gabriela Istrate și Sorin Ion, programul va fi următorul:


  • 21-25 noiembrie 2016 – Colegiul Economic „Ion Ghica” și Liceul  Tehnologic  Băleni
  • 20-24 martie 2017  – 10 licee
  • 27-31 martie 2017  – 7 licee
  • 15-19 mai 2017 – 4 licee
  • 22-26 mai 2017 – 7 licee și toate școlile gimnaziale.

 

Sunt foarte multe perioade în care școala poate să își fixeze programul, însă ne-am gândit că sunt foarte mulți profesori care predau în multe școli, motiv pentru care am rugat toate școlile gimnaziale să se organizeze în perioada 22-26 mai -inspector școlar general Sorin Ion

„Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari/elevilor. Cadrele didactice vor proiecta, testa și evalua abordări eficiente pentru dezvoltarea acestor competențe și abilități.

Programul național „Școala altfel” oferă un spațiu de experimentare în care atât cadrele didactice, cât și elevii sunt încurajați să își manifeste creativitatea și să îmbine într-un mod atractiv teoria cu aplicațiile ei din viața de zi cu zi, învățarea cu preocupările individuale într-un context favorabil dezvoltării socio-emoționale.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca