Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: “Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

Universitatea Valahia Târgoviște se pregătește de alegeri interne, după vacanța de iarnă. Actualul rector al universității, Călin Oros, spune că își dorește ca aceste alegeri să fie altfle decât au fost cele de acum patru ani.

“Sper să fie o campanie electorală mai elegantă decât cele care au fost acum patru ani, să aibă un caracter mai mult academic. Încă nu se fac înscrieri pentru diferitele posturi de conducere din universitate. Eu mi-am exprimat dorința de a candida. Nu voi avea absolut nici un fel de reacție la nici un fel de mesaj care se va transmite. “

Rectorul Călin Oros spune că în curând va fi disponibil pe site-ul UVT programul managerial pentru următorul mandat ș că, dacă în mandatul trecut stabilizarea universității  a fost prioritară, următorul mandat va fi caracterizat de consolidare și internaționalizare.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

: 2 ganduri despre “Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: “Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

    • 3 ianuarie 2016 at 23:54
      Permalink

      Florin, acest betiv, cum spui tu, a scos din mocirla UVT lasata pe butuci de Cucui et.comp. Bravo, d-le Oros! Mergi inainte!Noi te votam.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro