Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: „Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

Universitatea Valahia Târgoviște se pregătește de alegeri interne, după vacanța de iarnă. Actualul rector al universității, Călin Oros, spune că își dorește ca aceste alegeri să fie altfle decât au fost cele de acum patru ani.

„Sper să fie o campanie electorală mai elegantă decât cele care au fost acum patru ani, să aibă un caracter mai mult academic. Încă nu se fac înscrieri pentru diferitele posturi de conducere din universitate. Eu mi-am exprimat dorința de a candida. Nu voi avea absolut nici un fel de reacție la nici un fel de mesaj care se va transmite. „


Rectorul Călin Oros spune că în curând va fi disponibil pe site-ul UVT programul managerial pentru următorul mandat ș că, dacă în mandatul trecut stabilizarea universității  a fost prioritară, următorul mandat va fi caracterizat de consolidare și internaționalizare.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: „Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

    • 3 ianuarie 2016 at 23:54
      Permalink

      Florin, acest betiv, cum spui tu, a scos din mocirla UVT lasata pe butuci de Cucui et.comp. Bravo, d-le Oros! Mergi inainte!Noi te votam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca