Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: „Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

Universitatea Valahia Târgoviște se pregătește de alegeri interne, după vacanța de iarnă. Actualul rector al universității, Călin Oros, spune că își dorește ca aceste alegeri să fie altfle decât au fost cele de acum patru ani.

„Sper să fie o campanie electorală mai elegantă decât cele care au fost acum patru ani, să aibă un caracter mai mult academic. Încă nu se fac înscrieri pentru diferitele posturi de conducere din universitate. Eu mi-am exprimat dorința de a candida. Nu voi avea absolut nici un fel de reacție la nici un fel de mesaj care se va transmite. „

Rectorul Călin Oros spune că în curând va fi disponibil pe site-ul UVT programul managerial pentru următorul mandat ș că, dacă în mandatul trecut stabilizarea universității  a fost prioritară, următorul mandat va fi caracterizat de consolidare și internaționalizare.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Rectorul UVT, despre viitoarele alegeri din universitate: „Sper să fie o campanie electorală mai elegantă”

    • 3 ianuarie 2016 at 23:54
      Permalink

      Florin, acest betiv, cum spui tu, a scos din mocirla UVT lasata pe butuci de Cucui et.comp. Bravo, d-le Oros! Mergi inainte!Noi te votam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro