Noroc că vremea ţine cu ei. Liceul Tehnologic “Nicolae Mihăescu“, tot fără căldură

Elevii şi profesorii Liceului Tehnologic “Nicolae Mihăescu“ din Târgovişte au început cel de-al doilea semestru din acest an tot “prin vecini“, din cauza faptului că şcoala lor nu are, în continuare, căldură. Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar general adjunct, Ovidiu Băsceanu, inpectoratul a fost informat că finalizarea montării centralei va avea loc undeva spre sfârşitul acestei luni. Se pare că firma care a început lucrarea a intrat în insolvenţă, iar lucrarea a fost preluată de firma primăriei, care nu a lucrat în perioada de ger din vacanţă, însă inspectorul spune că se aşteaptă ca activitatea să fie reluată odată cu încălzirea din aceste zile, mai ales că lucrările pe interior sunt finalizate. Deocamdată, acesta spune că nu are informaţii ca centralele sau coşurile de evacuare să fi fost aduse la liceu, dar primeşte zilnic rapoarte de la directorul liceului şi speră ca lucrurile să fie rezolvate cât mai repede.

Până atunci, 470 de elevi ai acestui liceu şi profesorii lor sunt cazaţi de Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino, şi învaţă în schimburi, ora de curs fiind micşorată la 45 de minute, iar pauza la cinci minute.

Iarna aceasta a fost una destul de grea pentru mare parte din elevii şi profesorii târgovişteni, după ce în 24 de unităţi şcolare din oraş montarea centralelor s-a făcut foarte târziu, după ce perioada rece se instalase deja, în multe dintre ele abia luna trecută fiind finalizate lucrările.

S-a lăsat şi cu proteste ale elevilor, nemulţumiţi să trebuie să înveţe în condiţii improprii, acţiuni ce au adus Târgoviştea în atenţia ţării întregi.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro