Adrian Țuțuianu despre targetul la europarlamentare și ruperea USL

 La trei ani de la înființare, după ce au câștigat detașat alegerile locale și parlamentare de 2016, aliații USL intră în competiție ca adversari la alegerile europarlamentare, pe 25 mai 2014. Este poate cel mai ciudat scrutin electoral, compus pe de o parte din alegerile pentru Parlamentul european în care PSD și PNL  trebuie să câștige voturi în unul detrimentul celuilalt, iar pe de altă parte la referendumul de modificare a constituției PSD și PNL  au un interes comun.  Ambiguitatea se va accentua în localitățile, nu puține la număr, în care tot la această dată se vor alege fie primari, fie președinți de consilii, fie consilii locale, unde interesul interesul local va prima în fața intereselor de partid sau alianțe.

În acest context tulbure, PSD Dâmbovița are un target de 50% plus 1 din voturile valabile exprimate, la o prezență de la vot 55%. Conform președintelui Adrian Țuțuianu rezultatele așteptate în comunitățile dâmbovițene conduse de PSD sunt de 60% rezultat la europarlamentare, iar acolo unde nu sunt primari în funcție, organizațiilor li s-a impus un 50%, de unde rezultă că PSD Dâmbovița ar vrea să se ridice cu rezultatele peste media țării.

Goana după voturi nu va afecta însă USL, în opinia lui Adrian Țuțuianu: “USL nu se va rupe. Va fi și un moment al adevărului, pentru toate partidele politice, nu numai pentru USL. Rezultatele vor anticipa cine sunt cei care pot câștiga în 2016.” a precizat acesta. Pe de altă parte ar dori un pact de neagresiune cu liberalii lui Volintiru,  având în vedere relația nu foarte comodă cu liderul PNL Dâmbovița.

La nivelul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu va fi coordonatorul campaniei pentru scrutinul din 25 mai.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 5 ganduri despre “Adrian Țuțuianu despre targetul la europarlamentare și ruperea USL

 • 11 februarie 2014 at 9:27
  Permalink

  asa e, pt judet cand faci si tu ceva?te doare la basca…

  Reply
  • 11 februarie 2014 at 12:02
   Permalink

   CIND AI VAD PE BASISTI ASTEA CE COMENTEAZA CA NU FACE NIMIC DOM ADRIAN TUTUIANU MISE FACE GREATA CAT A FOST MISTRETUL DE POPESCU LA CJ NU A FACUT DECAT SA NE BAGE DATORI VINDUTI LA FIRMELE MAFIOTE FIDELE LUI SI MAFIEI BASISTE SPITALUL TITU INCHIS DE MISTRET SI DESCHIS SI DOTAT LA STANDARDE EUROPENE DE DOM TUTUIANU SPITALUL DIN TIRGOVISTE REABILITAT SI DOTAT CU APARATURA NOUA SI SECTIE DESCHISA LA CAMERA DE URGENTA ASFALTAREA A MAI MULTOR DRUMURI DIN JUDET SI NU ASFALTAREA PE PARCELE A UNOR PRIMARI PDL SI ASFALTAT CU NISTE PRETURI DE ASFALT UMFLATE DE FIRMELE BASISTE , NU AM AVUT ASA UN OM GOSPODAR SI CU SPIRIT DE RASPUNDERE IN JUD DE FOARTE MULTI ANI CUM E DOM ADRIAN TUTUIANU MERITA TOT RESPECTUL PENTRU CEA CE FACE IN JUDETUL DIMBOVITA

  • 12 februarie 2014 at 2:38
   Permalink

   îţi dau un pol pe ţurţuianu ăsta al tău?

  • 11 februarie 2014 at 12:44
   Permalink

   Si daca nu poarta basca ?

 • 10 februarie 2014 at 19:38
  Permalink

  Bre, da pt județ faci si tu ceva?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro