Liceul „Nicolae Ciorănescu”, participant la Concursul Național „Școli pentru un viitor verde”

Asociaţia Şcoli pentru un viitor verde, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Mediului, Schimbărilor Climatice şi Societatea de Geografie din România, organizează în perioada 3 decembrie 2013 – 2 iunie 2014 cea de-a IV-a ediţie a celui mai mare concurs naţional de educaţie ecologică “Şcoli pentru un viitor verde – rezervaţii naturale”.

În concurs s-a putut înscrie orice cadru didactic din România care a format o echipă verde de maximum 30 de elevi şi a completat formularul de înscriere on-line până la 31 ianuarie 2014.

Astăzi, Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgoviște a prezentat în cadrul acestui concurs proiectul de voluntariat, având ca punct de interes o arie naturală protejată de pe teritoriul României, aşa cum este specificat în regulamentul concursului. De altfel, fiecare şcoală înscrisă în concurs va trebui să-şi prezinte proiectul în intervalul cuprins între data înscrierii în concurs şi 31 mai 2014. .

Tema abordată în cadrul Concursul Național „Școli pentru un viitor verde”  a fost „Rezervații naturale” şi a avut ca scop principal cunoașterea de către elevi   a elementelor de relief, vegetație și faună ocrotite in țara noastră

În acest concurs  au fost implicați 30 de elevi din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a de la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgoviște,   coordonați de profesor Manuela  Popescu.

            Elevii au realizat afișe, albume și prezentări PowerPoint  cu arii protejate din România.

Proiectele înscrise în concurs vor fi postate www.scolipentruunviitorverde.ro până la 31 mai, mediatizat epentru obţine cât mai multe voturi din partea publicului, ce va desemna câştigătorii.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro