Liceul de Arte Bălaşa Doamna vă aşteaptă pe 1 noiembrie la Balul Bobocilor. Iată-i pe concurenţi:

Pe 1 noiembrie, Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte va organiza Balul Bobocilor, ediţia 2013.

Anul acesta, Tema balului este “Medievalul”, “o temă complet diferită de tot ce a fost în anii trecuţi”, aşa cum spune câştigătoarea titlului de miss Boboc 2012, Bianca Ioana Dîrvaru. Aceasta are şi un sfat pentru colegii săi: “să se distreze cât mai mult, să fie atenţi la indicaţiile oferite de organizatori, iar pe scenă să arate cât mai multă eleganţă, să nu se lase copleşiţi de emoţii şi să fie relaxaţi“.

S-au înscris în competiţie, pentru titlurile de miss şi mister, 8 perechi de boboci şi boboace. Gazeta Dâmboviţei vi-i prezintă, într-o ordine aleatorie:

Perechea nr. 1 : Ionela Oncioiu şi Petru Rareş Enache (foto 1)

Ionela crede că participarea la Balul Bobocilor este o provocare inedită, care “ţi se întâmplă o singură dată în viaţă” şi spune că a ales să participe la acest concurs pentru că poate să se distreze alături de noii colegi de liceu.

Tânăra, originară din Moţăieni, spune că a ales Liceul de Arte pentru că îi place foarte mult să deseneze şi spune că vrea să îşi facă şi o carieră bazată pe acest domeniu. De altfel, desenul, alături de dans, sunt cele două mari pasiuni ale adolescentei, care se descrie ca fiind “sociabilă şi prietenoasă“. Ionela crede că va reuşi să convingă juriul că merită să fie Miss, mai ales că, aşa cum a observat ea, se numără printre candidatele preferate.

Pentru proba de aptitudini, eleva a pregătit un dans modern.

La Balul Bobocilor, Ionela face pereche cu Petru, un tânăr originar din Pucioasa, care spune că s-a înscris la bal pentru distracţie. Despre el, Petru spune : “îmi place să distrez lumea“. Hobbyurile tânărului sunt dresajul de câini şi călăria.

La proba de aptitudini, Petru va interpreta piesa “De-ar fi dorul“ şi spune că se va descurca în seara balului, chiar dacă va avea emoţii şi e convins, din ceea ce a văzut la repetiţii că “o să fie concurenţă“.

ionelasipetru

Perechea nr.2: Alexandra Cosman şi Matei Oproiu (foto 2)

Alexandra spune că balul este o “experienţă nouă, un moment unic în viaţă“ şi participă la acest concurs pentru că vrea să se distreze.

Este târgovişteancă şi îi place foarte mult desenul, pe care vrea să-l studieze în continuare.

Despre ea, Alexandra spune că este “modestă, foarte spontană, amabilă, doritoare să afle şi să încerce mereu lucruri noi şi foarte sociabilă“.

Pasiunile sale sunt dansul, muzica, desenul şi fotografia. De altfel, pentru proba de aptitudini, tânăra a pregătit un moment de dans.

Despre contracandidatele sale la bal, Alexandra spune că “sunt frumoase toate“, dar tot ea afirmă cu convingere că trebuie să convingă juriul că merită să fie Miss Boboc 2013.

Matei Oproiu spune că a ales liceul de arte pentru că are talent la desen şi de mic şi-a dorit să ajungă la acest liceu.

Despre Balul Bobocilor, Matei spune că “este o şansă unică în viaţă, câştigi experienţă şi orice boboc ar trebui să participe la bal“.

Sociabil este termenul care, spune Matei, îi descrie cel mai bine personalitatea.

Tânărul spune că adoră să mănânce, să doarmă, să iasă cu prietenii şi să navigheze pe internet.

La proba de aptitudini nu s-a decis încă ce va prezenta, pentru că are mai multe variante.

Mesajul lui Matei pentru contracandidaţii săi este “Cel mai bun să câştige“.

alexandrasimatei

Perechea nr.3: Tiberiu Rădulescu şi Luana Chiţă (foto 3)

Tibi spune că, iniţial, nu a vrut să participe la Balul Bobocilor, pentru că nu credea că va avea şanse, dar, la insistenţele colegilor, a decis să-şi încerce şansele. A venit la Liceul de Arte pentru că are talent la desen, iar o scurtă autodescriere ar fi “ruşinos, cu o imaginaţie bogată, zăpăcit, îndrăzneţ“.

Pasiunea sa este fotografia, iar pe viitor nu s-a gândit exact ce vrea să studieze, deşi i-ar plăcea designul interior sau vestimentar ori arhitectura, pe care o studiază în prezent.

La proba de aptitudini, tânărul va încânta juriul cu un dans.

Luana spune despre Balul Bobocilor că “este o distracţie a clasei a IX-a mai specială, oarecum“. La Liceul de Arte a venit pentru că îi place foarte mult desenul, iar pe viitor şi-ar dori o carieră în domeniul arhitecturii.

Despre ea, Luana spune că este “amuzantă, timidă, dar ambiţioasă“.

Pentru proba de aptitudini, Luana a pregătit un moment de dans, pentru că este punctul său forte, mai ales că îi studiază 7 ani.

Tânăra târgovişteancă speră să convingă juriul să o desemneze Miss, chiar dacă nu este foarte convinsă că va reuşi acest lucru.

tibisiliana

Perechea nr.4: Cătălina Toader şi Vlăduţ Stanciu (foto 4)

Cătălina descrie Balul Bobocilor ca “o distracţie“. “Am vrut să fac ceva nou, în afara programului şcolar“.

Eleva a ales Liceul de Arte pentru că studiază aici din clasa a V-a şi a rămas aici pentru arhitectură, domeniu cu care vrea să continue mai departe.

Cătălina se descrie “amuzantă, sociabilă, o tânără fără prea multă stare“. Pasiunile ei sunt dansul, muzica şi desenul.

Pentru proba de aptitudini, Cătălina a pregătit un moment de dans, dar şi unul de pictură.

Tânăra speră că va câştiga concursul, dacă va fi naturală şi se va strădui.

Vlăduţ crede şi el că balul este o şansă unică în viaţă (spune în glumă: “Bine, mai pot să particip doar dacă rămân repetent“) şi spune că s-a înscris pentru că a vrut să încerce ceva nou. Este pasionat de desen şi vrea să continue pe viitor.

Despre el, tânărul spune că “este o fire sociabilă şi amuzantă, care acceptă orice provocare“. Hobbyurile sale sunt desenul, ieşirile cu prietenii, muzica şi mersul cu bicicleta.

La proba de aptitudini a pregătit un moment de dans.

Vlăduţ crede că va reuşi să convingă juriul că merită titlul de mister şi are şi un mesaj pentru contracandidaţii săi: “ Feriţi-vă! “.

catalinasivladut

Perechea nr.5: Maria Delureanu şi Sorin Sandu (foto 5)

Maria este de acord cu colegii săi că balul este o experienţă unică, dar adaugă “mi se pare cel mai interesant lucru din liceu şi vreau să mă distrez“.

La Bălaşa Doamna studiază din clasa a III-a şi a rămas aici pentru că este pasionată de muzică. Despre ea, Maria spune că este o persoană prietenoasă, tolerantă, căreia îi place să se distreze.

Pasiunea sa este muzica, visul ei fiind, de altfel să se lanseze în acest domeniu.

La proba de aptitudini, aşa cum vă imaginaţi, Maria va cânta o piesă, iar tânăra speră că va convinge juriul, deşi spune că principalul motiv pentru care participă este distracţia.

Sorin este de aceeaşi părere ca şi colegii săi, că balul este o ocazie unică în viaţă şi s-a înscris pentru distracţie.

La Bălaşa Doamna spune că a venit pentru că vrea să înveţe să cânte, să fie bun în ceea ce face, mai ales că, la fel ca şi partenera sa de la bal, vrea să se lanseze în muzică.

Sorin se descrie “petrecăreţ“ şi repetă: “îmi place să cânt“, astfel încât e lesne de ghicit că pentru proba de aptitudini, tânărul va cânta un colaj de piese.

Tânărul, originar din Comişani, nu-şi face mari probleme dacă nu va câştiga concursul, pentru că, spune el “nu asta contează, ci că ai participat“.

mariasisorin

Perechea nr.6: Nicolae Eremia şi Raluca Mihăiescu (foto 6)

Nicolae s-a înscris la Balul Bobocilor pentru că “este o ocazie unică, sunt noi aptitudini, lucruri pe care încă nu le-am încercat“.

Tânărul din Tătărani spune că a venit la Liceul de Arte pentru că este aici din clasa a V-a, îi plac artele frumoase şi vrea să continue cu arhitectura, pe care o studiază în prezent.

Despre el, Nicolae spune că este “un băiat emotiv, care stă la locul lui“. Pasiunile sale sunt pescuitul şi jonglatul, iar la proba de aptitudini va face graffitti şi va prezenta o jonglerie.

Mesajul lui Nicolae în final este “Votaţi-mă! “.

Raluca spune că s-a înscris la bal ca să-şi facă prieteni şi pentru experienţă. Pasiunea ei este muzica, iar la proba de aptitudini va cânta.

Tânăra din Bezdead se descrie “prietenoasă şi sociabilă“, iar pasiunile sale spune că sunt muzica, dansul şi desenul.

Raluca speră că va reuşi să convingă juriul că merită să fie Miss, iar mesajul ei pentru contracandidaţii săi este “Baftă!”.

nicolaesiraluca

Perechea nr.7: Negulescu Lorena şi Mihai Lobodan (foto 7)

Lorena spune că balul este o experienţă foarte plăcută, mai ales că a mai fost în calitate de spectator la alte baluri ale bobocilor şi a vrut să vadă acum cum este în calitate de concurentă.

Motivul pentru care a ales liceul de arte este că, spune ea, singurul lucru pe care ştie să-l facă cel mai bine este să cânte şi vrea să facă o carieră din muzică.

Despre ea, tânăra din Runcu spune că este “sociabilă, ambiţioasă“ şi speră să câştige concursul, deşi fiecare are gustul lui.

Lorena are şi un mesaj pentru colegii ei: “să dea tot ce e mai bun în ei!“

Mihai, partenerul Lorenei, spune că participă la bal să se distreze, să-şi facă prieteni şi pentru că este o experienţă unică.

Tânărul din Runcu este pasionat de muzică şi se descrie “prietenos, sociabil, cu zâmbetul pe buze“. Pasiunile lui Mihai sunt muzica şi pictura, iar pentru proba de aptitudini a pregătit un moment muzical.

Pentru colegii săi, Mihai are şi un mesaj “Să câştige cel mai bun!“

lorenasimihai

Perechea nr.8: Robert Ştefan Radu şi Anca Bălan (foto 8)

Robert nu a vrut, iniţial, să participe la bal dar a fost convinse de colegele sale şi, cu ocazia asta spune că va încerca să câştige.

La Liceul de Arte a venit pentru a studia arta muzicii şi a se perfecţiona în studiul intrumentului la care cântă şi anume chitara.

Despre el, Robert spune că este “talentat, sincer, serios şi amuzant“.

Tânărul din Moreni spune că ştie încă ce va prezenta la proba de aptitudini, dar este posibil să cânte.

Mesajul lui, în final, pentru colegi: “Să dea tot ce e mai bun!“

Anca, partenera lui Robert, spune că vrea sa participe la balul bobocilor pentru ca vrea să aibă mai multe amintiri din liceu.

A ales liceul de arte pentru că are aptitudini plastice şi studiază aici din clasa 1.

Anca se descrie “ambiţioasă şi talentată“, iar hobby-ul ei este dansul, cu care se va prezenta şi la proba de aptitudini. Pe viitor, tânăra vrea să studieze artele plastice.

Mesajul ei pentru colegii din concurs: “Cel mai bun să câştige“

ultimapereche

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro