GEST! Tudorică Răducanu a ajutat 300 de copii romi să înceapă școala

Președintele Partidei Romilor, filiala Târgoviște, Tudorică Răducanu, a oferit recent 300 de ghiozdane echipate cu rechizite, pentru a ajuta 300 de copii romi din Târgoviște, să meargă la școală. În comunitate, rata abandonului școlar este ridicată, în principal din cauza sărăciei. Ajutorul vine în cadrul unei campanii care ajuns de tradiție în rândul romilo, iar costurile au fost suportate de Răducanu. Acesta a făcut apel la familiile celor mii să facă tot posibilul ca aceștia să  termine măcar 8 clase pentru a-și găsi un loc de muncă. “Trebuie ca și copiii noștri să continue școala. e păcate de Dumnezeu să nu meargă la școală” le-a spus Răducanu celor prezenți.

La eveniment au fost prezenți și primarul interimar Cristian Stan și viceprimarul Cosmin Bozieru, care i-au asigurat pe cei din comunitate de tot sprijinul. municipalitatea derulează deja câteva proiecte de asfaltare în cartierele romilor: Prepeleac și Romlux.

 DSC_0655_r DSC_0659_r DSC_0654_r DSC_0658_r DSC_0661_r DSC_0653_r DSC_0651_r

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “GEST! Tudorică Răducanu a ajutat 300 de copii romi să înceapă școala

  • 13 septembrie 2015 at 10:26
    Permalink

    La cate smecherii face tiganul cu primaria(atatea chirii neplatite pentru localurile sale) era si normal sa dea la saraci! Stiti cum e vorba, de haram a fost, de haram sa se duca! Nu vad ce cauta smecherasul zambaret, inlocuitorul de primar, ca din cate stim e de alta etnie.Probabil stie ca pretul lucrusoarelor pentru copii este platit de fapt tot de primarie, altfel nu-si are rost prezenta panglicarului Stan! Cred ca Tudorica are mai multe merite in orasul asta decat Stan, chiar si numai prin smecheriile facute cu cap cu fraierii din primarie!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro