Zilele Târgoviștei: Garda Cetății, un eveniment ratat în primele patru zile

Garda Cetății, eveniment inventat la Târgoviște, în cadrul Festivalului Dracula și programat și în fiecare zi de desfășurare a Zilelor Cetății, nu a atras deloc atenția târgoviștenilor. În primele patru zile, indiferent de starea vremeii, că a fost soare, că a plouat sau a fost nor, mini spectacolul a avut doar spectatori “accidentali”, care treceau prin zonă în momentul respectiv. Este adevărat și că, în conformitate cu programul, Garda Cetății se desfășoară zilnic între ora 15:00  și 18:00, în realitatea, defilarea și aprinderea făcliilor durând cel mult 10 minute. În primele patru zile, Garda Cetății a defilat  pentru polițiștii care au asigurat circulația în zonă și pentru paznicii Curții Domnești. Cei care doresc mai pot urmări Garda Cetății, astăzi și mâine de la ora 18:00, pe traseul Parcul Chindia – Curtea Domnească Târgoviște.

Eșecul s-ar putea datora și conceptului ales de municipalitate în acest an, când a spart evenimentele  și le-a împrăștiat la ore diferite  și în locuri diferite prin tot orașul. Așa ce târgovișteanul care vrea să ia parte la cât mai multe dintre evenimente, trebuie să facă o adevărată cursă prin oraș.

Garda Cetății este asigurată de trupa  Lupii Albi care vor  susține,duminică, 13 septembrie, și  spectacolul istoric Vlad Voievod Drăculea, ce a costat 90 000 de lei.

DSC_0125_rDSC_0124_rDSC_0127_rDSC_0130_r DSC_0135_r DSC_0137_r DSC_0134_r DSC_0136_r

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Zilele Târgoviștei: Garda Cetății, un eveniment ratat în primele patru zile

  • 12 septembrie 2015 at 14:27
    Permalink

    Dar ce ati facut VOI pentru promovarea acestor evenimente in afara de a va lamenta si a critica? Nu ca nu ar fi constructiva critica, dar cand o faci modul peiorativ deja o dai in penibil. Stati ca babele pe margine si aratati cu degetul fara sa va implicati in niciun fel in promovarea imaginii orasului. Cațelor! As avea mai multr de spus, dar meritati efortul.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro