Pentru că nu au putut face baie de mulțime, autoritățile au ignorat Târgul Meșteșugarilor

Eveniment anunțat atât în programul Zilelor Cetății (cu modificările ulteriore), cât și de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XIII – a nu a suscitat interesul autorităților publice, nici locale, nici județene. Nu s-au obosit să-i salute pe meșterii sosiți, unii de la sute de kilometri nici președintele CJD Adrian Țuțuianu, organizator al evenimentului prin centrul amintit, nici primarul interimar Cristian Stan. Singurul prezent la ora anunțată pentru debutul evenimentului a fost directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Ionuț Lăscaie.

Prin comparație, în anii trecuți, ani de campanie electorală, Târgul Meșteșugarilor a fost deschis chiar de mai multe ori, de nu mai pricepeau meșterii cine sunt domnii care îi salută și le urează bun venit.

În acest an, vremea rea, care nu a îndemnat târgoviștenii să iasă din case, a ținut și oficialitățile departe în lipsa unei posibile băi de mulțime. Sau dacă nu aceasta este explicația atunci poate sunt de vină recentele alegeri din TSD Dâmbovița, unde Lăscaie a candidat fără succes pentru postul de președinte. Poate colegii de partid nu a vrut să mai  meargă alături de el prin târg.

Oricare ar fi fost motivele, meșteșugarii, unii alegând an de an Târgoviștea, deși în această perioadă sunt numeroase târguri în întreaga țară, ar fi meritat băgați în seamă. Unii chiar sau străduit să-și personalizeze obiectele pentru Târgoviște. De exemplu, producătorii de turtă dulce și-au completat oferta. Pe lână Turnul Chindiei pe care o producătoare de turtă dulce o face special pentru Târgoviște, de 4 ani, anul acesta pe tarabe a apărut și Vlad Țepeș.

vlad tepes turta dulce.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Pentru că nu au putut face baie de mulțime, autoritățile au ignorat Târgul Meșteșugarilor

  • 13 septembrie 2015 at 8:22
    Permalink

    Mai bine ca nu au aparut cu fetele alea idioate! Mai ales Tutuianu ,zdreanta si incapabilul! Noua dambovitenilor ne este efectiv scarba de acest om! Cel mai prost conducator din ultimii 25 de ani! In loc de voturi o sa primeasca multa m..e! Boul asta o sa-l bata lumea pe strada! Panarama dracu

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro