TÂRGOVIȘTE: Târg de oferte educaționale, la Carabella și Ienăchiță! Vezi detalii

Comunicat de presă

Grupul EDUCATIVA organizează în Târgoviște în zilele de 30 și 31octombrie, în intervalul orar 9 – 14, CaravanaEducaționalăUniversiDay. Evenimentul este un târg expozițional unde elevii pot afla de la  expozanți despre oportunitățile de studiu în străinătate și în România, precum și despre oportunități de voluntariat și dezvoltare personală. Liceele gazdă din Târgoviște sunt: Colegiul Național ”Constantin Carabella”(30 octombrie) și Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” (31 octombrie).

Pentru a fi cât mai aproape de elevi și a răspunde întrebărilor pe care aceștia le au cu privire la ”Ce voi face după terminarea liceului?” Grupul EDUCATIVA organizează în două licee din Târgoviște un târg al ofertelor educaționale. Cele două licee gazdă sunt Colegiul Național ”Constantin Carabella”(30 octombrie) și Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” (31 octombrie).


Elevii din toate liceele din oraș sunt invitați să afle direct de la expozanți care sunt programele de studiu pe care le pot găsi la anumite universități, care sunt beneficiile pe care acestea le prezintă și spre ce se îndreaptă proaspeții absolvenți de facultate.

Printre expozanții prezenți la Caravana UniversiDay Târgoviște se numără: British Council, programe de consiliere pentru studii în Europa (EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA), platformă de informare pentru alegerea facultății în România (Opțiuni.ro), program de consiliere vocațională (Opțiuni de Carieră),Ambasadorii Prieteniei, InovitaVerde, Universitatea Valahia. Mai mult decât atât, pentru elevii care încă nu s-au gândit la ce facultate să aplice după ce termină clasa a XII-a, evenimentul este o foarte bună sursă de informare. Aceștia pot afla ce domenii de studiu oferă universitățile din România și din străinătate astfel încât să aleagă ceea ce este cel mai potrivit pentru ei.

Pentru elevii care își doresc să aplice la o universitate din străinătate, vor fi prezenți la târg și reprezentanți ai programelor de consiliere. Este important pentru elevi să știe din timp cum anume trebuie să se pregătească pentru a aplica la o universitate internațională, ce costuri implică acest fapt, ce trebuie să conțină dosarul de aplicare și, nu în ultimul rând, cum îl poate ajuta un consilier.

La eveniment sunt invitați elevi de la toate liceele din Târgoviște, participarea fiind gratuită, pe bază de înscriere pe www.universiday.ro.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca