Deschiderea anului universitar la Facultatea de Științe și Arte a UVT si sărbătorirea a 20 de ani de istorie

Facultatea de Științe și Arte a desfășurat astăzi evenimentul de deschidere a anului universitar 2019-2020, al XX-lea în istoria sa.

Cuvinte de bun venit au fost adresate de prof. univ. dr. habil. Cristinel Mortici, decanul facultății, prof. univ. dr. Florin Badea, Directorul Departamentului de Arte și conf. univ. dr. Claudia Stihi, Directorul Departamentului de Științe și Tehnologii avansate.

„În acest moment, UVT reprezintă centrul de activitate al Orașului Târgoviște și al Județului Dâmbovița.

Așa cum în Germania, în orașe de 15-20 de mii de locuitori, absolvenții de liceu urmează facultățile din orașul respectiv și nu pleacă la Berlin, etc, asa simțim ca se petrec lucrurile și la noi, unde UVT a devenit mersul natural al absolvenților de liceu din județul nostru” a declarat Cristinei Mortici.

Discursuri motivante au susținut și Dl. conf. univ.dr. Călin Oroș (Rectorul UVT) și conf. univ.dr. Laura Gorghiu (Prorector al UVT), ambii fiind membri ai facultății de Științe și Arte

Studenții( la licență: Matematică-Informatică, Fizică, Chimie, Muzică și la masterat: Matematică- Didactică, Metode Fizică-Chimie de Analiza Calității Vieții și Educație Muzicală) au reacționat cu bucurie la vestea ca mâine, 1 octombrie, încep cursurile, iar cei din anul I vor lua contact cu realitățile vieții universitare.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro