De Ziua Europei, tinerii au pornit în căutarea comorilor europene la EUROPE DIRECT Târgoviște

       În fiecare an, ziua de 9 mai este celebrată în întreaga Europa ca fiind un nou început pentru societatea actuală. Data marchează nașterea Uniunii Europene, de aceea merită să fie sărbătorită.

Cu această ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a reunit, ca de fiecare dată, tinerii dornici să-și testeze cunoștințele despre Uniunea Europeană, însemnătatea și simbolurile ei și ale statelor membre. Vineri, 8 mai, elevii din școlile târgoviștene au participat la o activitate-concurs denumită „vânătoarea de comori europene” și organizată de către Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine”.

       În cadrul activității, „cuvintele de ordine” au fost: comunicare, lucru în echipă, atenție la detalii și fairplay. Împărțiți în echipe de câte 7 și conduși de câte un căpitan ales din rândul voluntarilor EUROPE DIRECT Târgoviște, elevii trebuiau să găsească simbolurile UE ascunse în spațiile Bibliotecii Județene folosindu-se de indiciile pregătite de echipa organizatoare. Toți concurenții au fost buni, de aceea competiția a fost strânsă. Totuși, conform regulamentului, a fost declarată câștigătoare echipa care a găsit prima toate simbolurile și le-a adus organizatorilor. Învingătorii, reprezentând Școala „Vasile Cârlova” din Târgoviște, au primit fiecare premii din partea echipei EUROPE DIRECT Târgoviște și toți concurenții au primit câte un tricou din partea Direcției Județene de Sport și Tineret.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro