De Ziua Bibliotecarului, bibliotecarii dâmbovițeni vor împărți cărți gratuite târgoviștenilor

În cadrul Săptămânii de școală Să știi mai multe, să fii mai bun, Biblioteca Județeană Dâmbovița va organiza vineri, 22 aprilie, un marș al lecturii, care va porni din fața bibliotecii și va avea următorul parcurs: Biblioteca Județeană, Platoul Prefecturii, Piața Mihai Viteazul, Primăria Târgoviște și bibliotecii. Pe acest traseu, vor fi împărțite cărți gratuite cetățenilor.

Marșul va fi organizat cu ocazia Zilei Bibliotecarului, sărbătorită pe 23 aprilie.

Invităm cât mai mulți tineri să ni se alăture, pentru a promova lectura într-un context nu tocmai prielnic. Actualul ministru, Vlad Alexandrescu, a pus în discuție Legea Dreptului de Autor și acolo se stipulează să se pună taxă pe cartea împrumutată la bibliotecă. Vă dați seama ce ar însemna acest lucru. Oamenii deja plătesc niște taxe. Biblioteca aduce servicii gratuite. În momentul în care le pui și taxă pe cartea împrumutată, nu o să mai citească nimeni.- Agnes Erich, directorul Bibliotecii Județene I.H.Rădulescu

1471 de elevi sunt înscriși anul acesta la activitățile derulate de Biblioteca Județeană în perioada Școlii Altfel. Alți 300 de elevi vor vizita biblioteca în această perioadă.

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro