De Ziua Bibliotecarului, bibliotecarii dâmbovițeni vor împărți cărți gratuite târgoviștenilor

În cadrul Săptămânii de școală Să știi mai multe, să fii mai bun, Biblioteca Județeană Dâmbovița va organiza vineri, 22 aprilie, un marș al lecturii, care va porni din fața bibliotecii și va avea următorul parcurs: Biblioteca Județeană, Platoul Prefecturii, Piața Mihai Viteazul, Primăria Târgoviște și bibliotecii. Pe acest traseu, vor fi împărțite cărți gratuite cetățenilor.

Marșul va fi organizat cu ocazia Zilei Bibliotecarului, sărbătorită pe 23 aprilie.

Invităm cât mai mulți tineri să ni se alăture, pentru a promova lectura într-un context nu tocmai prielnic. Actualul ministru, Vlad Alexandrescu, a pus în discuție Legea Dreptului de Autor și acolo se stipulează să se pună taxă pe cartea împrumutată la bibliotecă. Vă dați seama ce ar însemna acest lucru. Oamenii deja plătesc niște taxe. Biblioteca aduce servicii gratuite. În momentul în care le pui și taxă pe cartea împrumutată, nu o să mai citească nimeni.- Agnes Erich, directorul Bibliotecii Județene I.H.Rădulescu

1471 de elevi sunt înscriși anul acesta la activitățile derulate de Biblioteca Județeană în perioada Școlii Altfel. Alți 300 de elevi vor vizita biblioteca în această perioadă.

 

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro